AJOFM organizează 4 programe de formare profesională

Please enter banners and links.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi organizează, gratuit, în luna iulie a acestui an, 4 programe de formare profesională pentru un număr de 56 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
Absolvenţii acestor cursuri vor primi certificate de calificare în una din meseriile: operator introducere, validare şi prelucrare date, brutar, cofetar – patiser şi manager proiect.
Cursurile de calificare/recalificare/perfecţionare sunt prevăzute a se organiza prin Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi şi prin Şcoala Română de Afaceri – Filiala Călăraşi.
În perioada 1 ianuarie – 31 mai 2012, AJOFM Călăraşi a organizat 18 programe de formare la care au fost cuprinşi 289 şomeri. Dintre aceştia, 144 persoane au fost incluse la cursuri finanţate din Fonduri Europene.
Formarea profesională este eficientă atât în cazul şomerilor care, prin intermediul său, îşi pot creşte şansele de a se angaja, dar şi în cazul celor care, deşi au un loc de muncă, doresc să dobândească o calificare, micşorând astfel posibilitatea de a deveni şomeri. 


There is no ads to display, Please add some