Tineri reţinuţi pentru viol!

Please enter banners and links.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au reţinut pe, 19 iunie a.c., pentru 24 de ore, pe cei doi tineri care au încercat, sub ameninţare, să întreţină relaţii sexuale cu o minoră, într-o cameră de internat.
În seara zilei de 18 iunie a.c., ora 22.10, Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către D. Teodor Cristian, de 41 ani, pedagog în cadrul unui grup şcolar din Municipiul Călăraşi, cu privire la faptul că o elevă a fost victima unui viol.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că într-una din camerele internatului aparţinând unităţii şcolare, V. Laurenţiu şi T. Ilie Viorel, ambii de 17 ani, din Comuna Perişoru, elevi ai aceluiaşi grup şcolar, au încercat, prin folosirea de ameninţări, să întreţină relaţii sexuale cu C. Andreea, de 16 ani, din Comuna Ciocăneşti, elevă în cadrul instituţiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, în continuare poliţiştii efectuând cercetări faţă de cei doi suspecţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de viol, respectiv complicitate la tentativă de viol.
În seara zilei de 19 iunie a.c., tinerii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi astăzi, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.


There is no ads to display, Please add some