Nicușor Cionoiu :”PSD a explicat că taxa de solidaritate este necesară pentru a scădea taxele la salariații cu venituri mici și medii”

Please enter banners and links.

15.02.2023

PNL solicită Ministrului PSD Adrian Câciu să prezinte un plan de scădere a inflației și să reducă CAS cu 5%.

Cum se poate cere scăderea taxelor fără a se pune problema unei soluții prin care să se poată completa diferența de bani!

 PSD a explicat că taxa de solidaritate este necesară pentru a scădea taxele la salariații cu venituri mici și medii. În acest context greu din punct de vedere economic, firmele mari și prospere pot plăti măcar 1% pentru acești salariați. PNL trebuie să se hotărască dacă vrea să fie alături de aceşti angajaţi care muncesc din greu, care contribuie substanţial la creşterea economică, dar care au fost afectaţi puternic de creşterea preţurilor.

 Referitor la planul pentru scăderea inflației, cei de la PNL ar trebui să recitească postările și comunicatele PSD în care ceream reglementarea pieței de energie pentru a opri inflația.

 Atunci când PNL spunea că liberalizarea pieței de energie era benefică și respingea propunerea PSD de reglementare a pieței și de plafonare a prețurilor, noi arătam că majorarea prețurilor la energie reprezenta peste 70% din creșterea inflației.

 După acceptarea propunerii PSD privind plafonarea prețurilor la energie, inflația s-a temperat imediat, ceea ce arată că PSD a avut dreptate.

 Într-o perioadă dificilă economic, ar trebui ca şi companiile mari care au plătit impozite mai mici de 1% din cifra lor de afaceri să plătească măcar această cotă pentru a susţine creşterea veniturilor angajaţilor care contribuie cel mai mult la dezvoltarea acestei țări.

O societate în care mulți lucrători sunt plătiți cu salariul minim pe economie este total incorectă. Echitatea socială ne obligă să ne pese de fiecare cetățean în egală măsură.


There is no ads to display, Please add some

About The Author