Vânzări slabe la început de an şcolar

Please enter banners and links.

– părinţii elevilor au cumpărat flori ieftine-
Şcoala a început în această săptămână cu acelaşi tablou cu care ne-am obişnuit până acum, şi anume acela al părinţilor şi al elevilor cu ghiozdănele şi frumoasele flori. Cu o zi înainte de a începe şcoala, dar şi în dimineaţa zilei de luni, părinţii au dat iama în magazinele specializate pentru a cumpăra flori pentru odraslele lor care trebuie să facă impresie bună educatoarei, învăţătoarei, profesoarei. Dar să nu vă închipuiţi că părinţii au cumpărat flori scumpe sau că s-au îngrămădit la cele mai frumoase şi împopoţonate buchete de flori, ci din contră, au căutat să cumpere cele mai ieftine flori din cauză că bugetul nu le-a permis mai mult, doar un elev nu are nevoie doar de flori, ci şi de ghiozdan, haine, rechizite şi multe altele.
Flori de la 6 la 12 lei
Deşi perioada de început de an şcolar este una benefică pentru vânzătorii de flori, aceştia se plâng că vânzările nu au fost tocmai bune ca în alţi ani. Unii dintre ei nu au crescut preţurile florilor, crezând că poate aşa le va creşte vânzarea. Potrivit comercianţilor, cele mai cumpărate buchete au fost cele care pornesc de la 6 lei şi ajung până la 12 lei. Faţă de o zi obişnuită, la început de an şcolar vânzarea a crescut, însă nu foarte mult. Cumpărătorii au ţintit florile ieftine. „ Am luat un buchet de flori la 6 lei. Este mai ieftin. Şi este şi frumos aşezat”, spune un cumpărător.
„ Am cumpărat nişte crizanteme. Sunt cam scumpe florile. Dar trebuie să îi iau copilului meu flori pentru prima zi de şcoală”, spune o mămică.
Aşadar, nimic nu mai este ca înainte, vremurile bune au apus şi pentru vânzătorii de flori. Şi când ne gândim că deschiderea anului şcolar reprezenta o perioadă de glorie pentru florărese…


There is no ads to display, Please add some

About The Author