TÂRGUL JUDEȚEAN al LOCURILOR DE MUNCĂ

Please enter banners and links.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) și Centru de Garanții pentru TINEri Călărași, are deosebita plăcere de a vă invita să participați la TÂRGUL JUDEȚEAN al LOCURILOR DE MUNCĂ , organizat în cadrul proiectului pilot “Garanții pentru TINEri!”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Acțiunea va avea loc timp de două zile, 11-12 martie 2015, începând la orele 10:00, în Călărași, Centrul Cultural Județean Călărași, str 1 Decembrie 1918, nr.1.

Târgul Locurilor de Muncă, împreună cu toate celelalte activități derulate în cadrul acestui proiect, se adresează tinerilor care nu au absolvit examenul de bacalaureat și nu au un loc de muncă și are drept scop inserția profesională a șomerilor tineri și a persoanelor inactive sau de sprijinire a acestora în dezvoltarea unei afaceri corespunzătoare abilităților proprii, cu accent pe persoanele care nu au absolvit examenul de bacalaureat.

Considerăm că în această perioadă, marcată de efectele crizei economice, este nevoie de multă implicare, coeziune si coerență în acțiune, din partea tuturor factorilor responsabili din sfera economico-socioinstituțională și anume: angajatorilor, reprezentanților autorităților publice locale și ai organizațiilor societății civile.

centru-garantii-calarasiDin această perspectivă, vă invităm să luați parte la evenimentul propus și așteptăm cu mare interes răspunsul Dumneavoastră privind participarea cu o ofertă de locuri de muncă disponibile, drept pentru care vă rugam să ne contactați, la tel. 0730-255161, 0730-255162                                                    e-mail: garanții.calarasi@gmail.com, cel mai târziu până la data de  09.03.2015.

Persoană de contact: Mariana Ionescu

Participarea la eveniment este gratuită, iar organizatorii vor pune la dispoziția participanților mobilierul necesar .

Cu speranța ca  prezența Dumneavoastră va contribui la reușita acestei acțiuni, Vă Mulțumim.  

Cu stimă,

Nelu Bălașa

Parteneri locali:

Consiliul Județean Călărași, Primăria Municipiului Călărași, Casa Corpului Didactic Călărași


There is no ads to display, Please add some