SPORT TEAM CĂLĂRAŞI – VIITORUL COPILULUI TĂU!

Please enter banners and links.

11O asociaţie sportivă cu specialitatea fotbal, ce se adresează copiilor şi juniorilor călărăşeni cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, Sport Team Călăraşi, a luat fiinţă la iniţiativa a doi oameni cu o vastă experienţă în fotbal – Viorel Solomon şi Ionuţ Beia. Cei doi se vor ocupa de pregătirea micuţilor. Antrenamentele vor avea loc pe terenul artificial al A.J.F. Călăraşi, din incinta stadionului Navrom. Întâlnirea copiilor cu antrenorii, dar şi primul antrenament a avut loc sâmbătă, 12.04.2014, la ora 10:00. Micii fotbalişti au fost foarte încântaţi de ideea de a juca un sport de echipa sub atenta coordonare a celor doi antrenori.

“De mic joc fotbal, îmi place acest sport, acum vreau să-mi împărtăşesc experienţa cu micuţii care vor să vină alături de noi.”, a declarat Viorel Solomon.

“Tot din dragoste pentru fotbal am descis să antrenez copiii alături de colegul meu. O să facem treaba bună cu micuţii fotbaliști”, a declarat și Ionuţ Beia.

Dacă îţi doreşti ca şi copilul tău să facă performanţă sau chiar dacă priveşti fotbalul doar ca pe un sport de relaxare nu ezita să ceri detalii despre modul de înscriere la numărul de telefon 0735290354.


There is no ads to display, Please add some

About The Author