Dunărea, primul meci în play-off cu FC Voluntari. Fiți și voi mai tari!

Please enter banners and links.

mareUltima etapă a sezonului regulat din cadrul Seriei C2 a fost una în care Dunărea Călărași a reușit să se impună cu scorul de 3-2 pe terenul brăilenilor de la Conpet Cireșu, formație care îl are în lot pe Stelian Nicoliță, fratele internaționalului Bănel Nicoliță, care acum evolueaza în Franța, la FC Nantes. Golurile călărășenilor i-au avut ca semnatari pe Marian Șerban și Mircea Ștefan. Golul trei al Dunării a fost un autogol făcut de Cireașă în ultimul minut de joc al primei reprize.

Elevii lui Ion Răuță trebuie apreciați pentru victoria în partida disputată vineri, 11 aprilie la Brăila. Li se cuvine chiar și o primă pentru acest succes. Jucătorii au în acest moment nevoie de un moral mai bun, iar fotbalistului nu îi schimbi mentalitatea cu ședințe în care se spun banalități despre culorile clubului și datoria pe care au față de oamenii care sprijină echipa. Îmbărbătarea are strânsă legătură cu casieria.

În jocul Calarașiului există o problemă în acest moment. Nu se știe dacă este una de concentrare sau de pregătire fizică. Din nou, echipa a redus turația motoarelor în repriza a doua, așa cum s-a mai întâmplat și la Cernica – formație care s-a retras din campionat – și cu Mangalia, în etapa precedentă. Înclin să cred că este vorba doar de prima variantă din moment ce la jocul cu Popești Leordeni, Dunărea a dominat autoritar partea secundă.

 

Astăzi, primul meci din play-off

 

Vineri, 18 aprilie începe play-off-ul. Prima deplasare nu va fi deloc ușoară pentru gruparea galben-albastră. Dunărea va avea de înfruntat pe FC Voluntari, formație care va promova în Liga a 2-a fără nici un fel de probleme. Ilfovenii au reușit să câștige ultimele trei întâlniri disputatea în compania Călărașiului. Cea mai dureroasă înfrângere a fost în vara anului trecut, când formația antrenată de către Adrian Iencsi s-a impus cu 11-2.

 

 

CS Ştefăneşti 2-0 Oţelul II Galaţi

Conpet Cireşu 2-3 Dunărea Călăraşi

Callatis Mangalia 3-1 Rapid Feteşti

AS Popeşti Leordeni 2-2 CS Afumaţi

Sporting Lieşti 1-2 FC Voluntari

Progresul Cernica 0-3 Viitorul Axintele

 

Clasament / Seria a 2-a, play-off:

 

1 FC Voluntari 10 7 2 1 20- 6 23

2 CS Afumaţi 10 4 4 2 13- 9 16

3 CS Ştefăneşti 10 4 3 3 12- 8 15

4 Viitorul Axintele 10 2 5 3 7- 10 11

5 Gloria Leordeni 10 2 4 4 9- 14 10

6 Dunărea Călăraşi 10 2 0 8 7- 21 6

 

 


There is no ads to display, Please add some