SP CT-AFL CĂLĂRAȘI – ce se permite publicului în spaţii închise în domeniul sălilor de sport

Please enter banners and links.

Conform H.G. nr.171 /04 02.2022, Anexa 3, art. 8, pct. 1,2 ,incepand cu data de   07 02 2022, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activitatea în spaţii închise în domeniul sălilor de sport şi/sau fitness este permisă:

  • fără a depăşi 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu asigurarea unei  distante de 2 m intre persoane si a unei  suprafeţe de minimum 4 mp pentru fiecare persoană  in judetele/localitatile in care rata de incidenta cumulata la 14 zile este mai mica sau egala cu 3/1000 locuitori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află între sfârșitul perioadei de izolare și până la a 180-a zi ulterioară confirmarii infectarii cu virusul  SARS-CoV-2.
  • fara a depasi 30% din capacitatea maxima a spatiului, cu asigurarea unei  distante de 2 m intre persoane si a unei  suprafeţe de minimum 4 mp pentru fiecare persoană  in judetele/localitatile in care rata de incidenta cumulata la 14 zile este mai mare cu 3/1000 locuitori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele  care se află între sfârșitul perioadei de izolare și până la a 180-a zi ulterioară confirmarii infectarii cu virusul  SARS-CoV-2.

There is no ads to display, Please add some

About The Author