PROGRAM CINEMA 3D/2D CĂLĂRAȘI 12 – 28 februarie 2021

Please enter banners and links.

12 – 18 februarie 2021

Orele: 17:00 și 20:30

Luni, filmul nu va fi proiectat

Galeria inimilor frânte 2Dthe-broken-hearts-gallery

Regia: Natalie Krinsky

Cu: Geraldine Viswanathan, Dacre Montgomery

Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste

Durata: 108 minute

Rating: N15

 

         Uneori păstrăm în suflet și în sertare amintiri din relațiile anterioare, dar ce se întâmplă când această colecție ajunge să ne bântuie și astfel ne împiedică să ne vindecăm rănile și să ne deschidem inima pentru noi relații?

         Lucy știe prea bine ce înseamnă suferință din amor. Noroc cu prietenele care o scot la propriu dintre cearceafuri, obligând-o să iasă în lume.         Printr-un straniu concurs de împrejurări, îl cunoaște pe Nick, un tip care îi tot iese în cale. Arogantul cinic care aspiră să devină hotelier este amuzat de colecția ei de suveniruri haioase. Până când Lucy decide să renunțe la obiectele care-i amintesc de relațiile ei amoroase ratate, ba chiar are o idee năstrușnică: de a le expune în prima galerie de artă special dedicată celor dezamăgiți în dragoste, ca și ea – “Galeria inimilor frânte”. Și ce loc mai bun de a le etala decât recepția viitorului hotel al lui Nick, care oricum trebuie decorat ?

 

19 și 26.02.2021, ora: 13:30

20 – 21 și 27 – 28.02.2021, orele 10:00 și 13:30

Lassie se întoarce acasă – 2D (varianta dublată)lassie-come-home

Regia: Hanno Olderdissen

Cu: Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Nico Marischka, Bella Bading

Gen film: Aventuri, Dramă, Familie

Durata: 100 minute

Rating: AG

Florian are doar 12 ani, și cel mai bun prieten al său este Lassie, un splendid collie. Dar, când tatăl lui Florian își pierde job-ul, familia e nevoită să se mute într-un apartament mult mai mic, unde nu

au voie să aducă și câinele. Florian e devastat pentru că trebuie să renunțe la Lassie. Cel care îl preia pe Lassie e contele von Sprengel, care, însă, pleacă într-o călătorie spre Nord, așa că Lassie rămâne pe mâinile administratorului domeniului, un individ care îl tratează extrem de rău.  Pentru că Lassie nu poate trăi fără Florian, evadează, și așa începe o călătorie fabuloasă și plină de aventuri, căci și Florian pornește în propria sa căutare. Cei doi vor străbate toată țara căutându-se unul pe celălalt, căci niciun obstacol nu poate sta în calea unei prietenii dintre un copil și câinele său iubit.


19 – 25 februarie 2021

Orele: 17:00 și 20:30

Luni, filmul nu va fi proiectat

Soții de militari – 2D military-wives-612276l-1600x1200-n-c0c29373

Regia: Peter Cattaneo

Cu: Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan, Jason Flemyng

Gen film: Comedie, Dramă

Durata: 110 minute

Rating: AG

 

         În timp ce partenerii de viață sunt detaşați pe frontul de luptă din Afganistan, un grup de femei rămase acasă se hotărăsc să formeze un cor. Se trezesc extrem de repede în mijlocul unei mişcări globale extraordinare şi a unui curent mediatic impresionant.

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author