Nazmi Dogan, în vizită la consiliul județean

Please enter banners and links.

Președintele Asociației Investitorilor Turci în România, Nazmi Dogan, însoțit de Mihaela Vas, secretarul general al acestei asociații, a fost primit la jumătatea lunii de către președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, pentru a iniția un prim contact de colaborare.

Vizita la Călărași s-a desfășurat la inițiativa lui Nelu Bălașa, președintele Consiliului Local al Întreprinderilor Mici și Mijlocii, partea turcă dorind să investească în zona noastră, fiind interesată de oportunitatea creării unei zone libere unde întreprinzătorii să-și poată desfășura activitatea în diferite domenii.

Reprezentantul autorității județene a trasat, în cadrul discuțiilor, 3 linii de interes: dezvoltarea unui parc industrial, înființarea unui punct terminal la Dunăre și revenirea pe piață a producției agroalimentare.

Au participat la întâlnire și președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Călărași, Marian Drăgan, alături de directorul CCIA Călărași, Silvia Mândruțescu, parteneri în proiectul de colaborare.

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author