Please enter banners and links.

STAGIUNEA DE TEATRU organizată de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție finanțată de Consiliul Județean Călărași, debutează luni, 16 septembrie 2019, cu piesa ”DEMNITATE”, în regia autorului, actorului și regizorului Ignasi Vidal.

Distribuția: Marius Manole și Șerban Pavlu

Scurt sinopsis:      

În Demnitate, Ignasi Vidal vorbește despre lupta pentru putere în cadrul partidelor, despre vocația și ambițiile liderilor lor și despre cât de ușor este că funcționarii să fie manipulați și corupți atunci când nu se realizează totul cu o transparență absolută.

El ne arată diferența între ceea ce se vede la TV și în alte media și ceea ce se întâmplă, de fapt, în spatele ușilor închise de la birourile politicienilor.

„DEMNITATE“ vorbește, bineînțeles, despre corupție – fără a sări însă la gâtul clasei politice: corupția este în condiția umană – dar, în același timp, vorbește despre idealuri, prietenie, angajamente, loialitate, ambiție, lăcomie, trădare; și, desigur, despre demnitate.  Sursa: teatrulavangardia.ro

Important!!!!

Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la CASA DE BILETE AMPLASATĂ ÎN FAȚA SĂLII  ”BARBU ȘTIRBEI” A CJCC CĂLĂRAȘI. Preț bilete: 50 lei-sală, 40 lei-balcon.

 

PROGRAM CASĂ DE BILETE:

SÂMBĂTĂ – 14 septembrie 2019   – 10:00 – 13:00

DUMINICĂ – 15 septembrie 2019  – 10:00 – 13:00

LUNI            – 16 septembrie 2019  – 08:00 – 18:45


There is no ads to display, Please add some

About The Author