Ivanciu: „Cu sponsorizarea de la firmele mari stăm la fel de prost cum stăteam şi înainte„

Please enter banners and links.

mareConsilierul local, Viorel Ivanciu a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul clubului Dunărea, faptul că anumite societăți comerciale ajută echipa fanion a orașului însă nu același lucru l-a spus și despre alte firme, mult mai puternice din punct de vedere financiar. Dunărea a mai pierdut un sponsor anul acesta. Este vorba despre Ali Trans, societate de transport în comun condusă de Titi Feldioreanu. Omul de afaceri și-a îndreptat atenția spre Înainte Modelu, echipă care a promovat recent în Liga a 3-a.

 

Referitor la partea financiară a echipei, Viorel Ivanciu a scos din nou în evidență faptul că o parte din ajutor ar trebui să vină din partea societăţilor comerciale mari, aflate pe teritoriul municipiului Călăraşi. „Cu sponsorizarea de la cele mari stăm la fel de prost cum stăteam şi înainte. Am încercat să purtăm unele discuţii, dar din păcate nu prea reuşim. Poate prin intermediul presei să tragem un semnal de alarmă şi nu neapărat pentru fotbalul nostru. M-aş bucura ca o societate comercială mare să sprijine activitatea culturală sau alte sporturi, handbalul, canotajul, orice altă activitate care se întâmplă în comunitate. Din păcate, există un interes doar pentru obţinerea unui profit imediat, fără să se implice în comunitate, deşi nu este prea frumos ce spun, acest subiect l-am avut mereu şi nu am ezitat să-l atac„, a punctat Ivanciu.

 

Domnia sa a mai adăugat faptul că: „Nimeni nu e obligat să ne ajute pe noi, dar cred că o societate mare de tipul celor care îşi desfăşoară activitatea aici la Călăraşi, trebuie să sprijine un domeniu pe care vrei să îl alegi şi să dirijezi nişte resurse către o activitate a comunităţii. Cu atât mai mult cu cât acolo, în acea comunitate, poluezi atmosfera, acolo se întâmplă să obţii profitul şi ar fi firesc ca acolo să fii să sprijini diferite activităţi. Din păcate, nu se întâmplă lucrul acesta şi, în cazul nostru, reuşim prin sponsori mai mici să le asigurăm cele necesare. Desigur suntem sprijiniţi în activitatea fotbalistică de către consiliul local şi primar, sponsorul principal la fotbal pe iarbă, iar la futsal există consiliul judeţean care este sponsorul nostru principal„.


There is no ads to display, Please add some