Ganea: „Avem toată susținerea domnului președinte, Vasile Iliuță!„

Please enter banners and links.

  • Prime de promovare pentru jucători!
  • În urma unor discuții purtate între conducerea clubului Dunărea și președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță s-au stabilit mai multe puncte care vizează în principal obiectivul echipei de pe malul Borcei. Dunărea mai are de jucat un singur meci la Craiova, iar în cazul unui meci egal se califică la barajul pentru Liga 1. În aceste condiții jucătorii au stabilit în contract o primă de promovare iar restantele salariale urmând să se achite integral în cel mai scurt timp.

    „Am discutat astăzi cu domnul președinte, Vasile Iliuță și avem tot sprijinul, pentru suplimentarea primei de promovare tuturor jucătorilor în funcție de meciurile jucate. Totodată, domnul președinte ne-a dat și o veste bună și anume faptul că proiectul de performanță s-a aprobat, iar în luna iunie vor fi plătite salariile restante jucătorilor și avem în continuare. Primele de joc au fost achitate în întregime„, a afirmat pentru ediția.eu, directorul tehnic al Dunării, Ionel Ganea.

    Elevii lui Cristian Pustai vor juca ultimul meci în play-off, duminică, 23 mai de la ora 18:30 iar în cazul unui rezultat favorabil sau cel puțin un meci egal, trupa de pe malul Borcei se califică la barajul pentru Liga 1. De apreciat performanța trupei condusă de Cristian Pustai. Dunărea a pornit cu un obiectiv clar de evitare a retrogradării la începutul acestui sezon însă datorită implicării dar și a experienței staff-ului condus de profesorul Pustai, Dunărea a ajuns la performanța de a fi la un pas de Liga 1.

     


There is no ads to display, Please add some