FOTBAL MONDEN

Please enter banners and links.

GLASUL ROȚILOR DE… EXPRESS
Unul dintre cele mai frecvente tipuri de cupluri mondene din ultimul timp este cel format din jucătorul de fotbal şi fata care lucrează în mass-media. El, fotbalist cu contract – achitat la zi – barosan, posesor de limuzină de jdemii de euroi şi cont gras în bancă, ea, ziaristă, reporter sau prezentatoare TV, care caută – cu lumânarea – un prilej oportun de a ajunge faţă în faţă cu jucătorul. Iar de aici, nu mai e nicio oprelişte în calea SMS-urilor, a telefoanelor, întâlnirilor, idilei şi aşa mai departe.
Pentru mulţi dintre fotbaliştii de la noi din ţară, vedetele TV feminine au devenit adevărate ţinte, pentru alţii nu, ei explicând apoi doct (?) că doar întţmplarea i-a adus împreună. Și, de multe ori, natura meseriei a intermediat practic contactul dintre ei. De notorietate este „cazul” fostului „lunetist” dinamovist, Claudiu Niculescu, care a divorţat şi s-a recăsătorit apoi cu prezentatoarea de la Antena 2, Diana Munteanu, familie care, prin apariţia unui moştenitor, s-a împlinit astăzi pe deplin. Alt „caz” este cel al fostului jucător moldovean-dinamovist-astral, actual chinez, Lucian Goian, care este căsătorit cu jurnalista Anda Banu. Cei doi afirmă că preferă discreţia şi evită să dea amănunte despre relaţia lor, astfel încât nu cunoaştem amănuntul dacă soţia şi-a urmat soţul tocmai în îndepărtata Chină.
Adrian Mutu a fost căsătorit şi are un copil, Mario, cu Alexandra Dinu, acum actriţă (în Italia) şi fostă prezentatoare a emisiunii ProMotor (în România). Ciprian Marica, alt internaţional român vânat de tinerele dornice de… toate cele (!), este cunoscut drept un adevărat cuceritor de vedete TV, ultima lui relaţie fiind cu Ilinca Vandici, de la Antena 2. Iar în fotbalul mondial, relaţia lui Iker Casillas, portarul spaniol al lui Real Madrid, cu frumoasa jurnalistă Sara Carbonero, a ţinut şi ţine în continuare prima pagină a tabloidelor de profil.
Un alt cuplu, poate cel mai celebru de la noi, din România, la ora actuală, este format din Adelina şi Cristi Chivu. Ea era prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 3 iar el tocmai îşi luase înapoi BMW-ul X5 de la vedeta Prima TV, Andreea Raicu. S-au cunoscut întâmplător, la un concert şi, după ce s-au căsătorit, Adelina a renunţat la presă (precum şi la carneţelul cu numere de telefoane! Deh, deformaţie profesională), s-a mutat cu Chivu la Milano şi i-a făcut rapid, fostului căpitan tricolor, 2 copii. Asta ca să rămână averea în familie…
Fostul selecţioner al „cocoşilor galici”, Raymond Domenech, trăieşte de mai mulţi ani o frumoasă relaţie de dragoste cu prezentatoarea unei emisiuni sportive a canalului de televiziune M6, Estelle Denis. Nonconformistul antrenor a şocat pe toată lumea în seara zilei de 17 iunie 2008, când, în timpul conferinţei de presă ce a urmat eliminării Franţei din grupele Euro 2008, el a lăsat problemele naţionalei pentru a cere în direct mâna iubitei sale. Aceasta nu a apreciat pe moment originalitatea cererii în căsătorie şi a răspuns negativ, însă relaţia a continuat.
La fel cum continuă, pe distanţa Bucureşti – Cluj-Napoca, şi iubirea (?) dintre Bianca Drăguşanu, fosta asistentă a lui Capatos de la Antena 1, şi „prinţul” Adrian Cristea, fostul moldovean ce a jucat oleacă de fotbal la Dinamo. Peste toate aceste exemple, rămâne o întrebare: de ce caută ziaristele o astfel de relaţie? Răspunsul nu poate fi decât acela că vorbim totuşi de băieţi frumoşi, faimoşi şi mai toţi cu bani. Ce reţetă mai bună poate exista pentru a avea succes la fete? Nu puţine sunt cazurile în care unii sportivi, pentru confirmarea potenţelor fizice şi materiale, îşi doresc o relaţie cel puţin pe termen scurt cu o persoană din mass-media tocmai pentru a epata în faţa cunoscuţilor ca indivizi cu sex-appeal, cărora nu li se poate refuza o astfel de ofertă. Iar ziaristele sunt, înainte de toate, femei…
P.S. Să nu facem însă greşeala să le considerăm pe toate materialiste. Eu cred cu tărie că există şi cazuri de dragoste adevărată, fără alte conotaţii.

Prof. Țuţuianu Mirel-Daniel
 


There is no ads to display, Please add some