Fotbal / Liga 2 / Alexa: „Jucăm mâine cu promovarea pe masă!”

Please enter banners and links.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi la sediul AFC Dunărea, antrenorul Dan Alexa a declarat că mâine este un meci important la Călărași. Dunărea – Ripensia este partida care poate face, matematic echipa călărășeană candidată la Liga 1.

 „În acest moment, prioritar este să fim promovați matematic și îmi doresc să termin pe primul loc dar momentan mă gândesc la jocul de mâine cu Ripensia. Avem 15 puncte avans de Chindia. Jucam mâine cu promovarea pe masa. Din păcate avem multe absențe, vor fi schimbări în primul 11„, a afirmat Alexa.

Tehnicianul spune că oaspeții de la Ripensia au un lot bun și că și-ar dori câțiva jucători: Adrian Ungureanu, Andrei Dumiter și Ndiaye Mediop. „Fac un apel la public sa ne susțină la un asemenea meci important. Ripensia are un lot bun, jucători cu experiență. I-am făcut ofertă lui Mediop în iarnă. Îmi doresc câțiva jucători de la Ripensia la Călărași să ne ajute în Liga 1. Mediop, Ungureanu și Dumiter. Le vom face o nouă ofertă din vară. Este un meci care poate scrie istorie la Călărași. Jucătorii sunt montați, își dau și ei seama prin ce momente trec. Ei sun jucătorii care duc echipa din Călărași în prima Ligă„, a mai spus Alexa.

Antrenorul care a semnat prelungirea contractului cu încă 2 ani la Călărași a explicat faptul ce l-a determinat să rămână la Călărași. „M-a determinat în primul rând să rămân la Călărași încă 2 ani relația pe care o am cu domnul Brișan. Mă simt apreciat la Călărași. Ar fi ceva fantastic să promovez cu Dunărea fiind și primul antrenor care duce echipa în Liga 1 pentru prima dată în istoria clubului.  Înseamnă foarte mult pentru cariera mea„, a mai spus Alexa.

Florentin Brișan, președintele AFC Dunărea a declarat în cadrul conferinței faptul că echipa locală își va disputa meciurile din Liga 1 la Călărași. "Suntem foarte aproape de o performanță istorica. Va mulțumesc pentru ca ne susțineți și sunteți aproape de noi. Ne așteaptă un meci greu mâine. Referitor la dosarul de licențiere aceasta este în regula, complet. Am primit asigurări de la Consiliul Județean ca lucrările vor fi terminate. Dunărea va juca aici meciurile din Liga1", a afirmat Brișan

Dunărea – Ripensia are loc mâine de la ora 12:00 pe stadionul „Ion Comșa„.

 

 

Cătălin NIȚU – Media Officer  – AFC Dunărea 2005 Călărași (jurnalist acreditat Federația Română de Fotbal)


There is no ads to display, Please add some