Dunărea Călărași / Iliuță: „Vreau să vă felicit pentru rezultatele obținute”. Drăgulin: „Am fost alături de echipă și la bine dar mai ales la greu”

Please enter banners and links.

La jumătatea lunii a avut loc la sediul Consiliului Județean Călărași prima conferință pe anul în curs a echipei AFC Dunărea 2005 Călărași. La întâlnirea cu presa au participat: președintele CJ Vasile Iliuță, primarul Mun. Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, vicepreședintele CJ Marian Dinulescu, viceprimarul Viorel Ivanciu, președintele AFC Dunărea, Florin Brișan și antrenorul Dan Alexa. La conferință s-au prezentat noile achiziții, fiind prezenți și jucătorii echipei de pe malul Borcei împreună cu alți componenți ai staff-ului tehnic.

Cel mai important aspect a fost faptul că autoritățile locale și-au dat acordul pentru a susține în continuare echipa de fotbal în vederea stabilirii obiectivului propus și anume: promovarea în Liga 1.

Vasile Iliuță / președinte CJ: „Vreau să vă felicit pentru rezultatele obținute. Echipa este pe primul loc în Liga a 2-a cu mari șanse de o promovare istorică. Am găsit soluțiile cele mai bune împreună cu domnul primar Drăgulin să ajungem la cea mai marea performanță. S-a reușit toate astea datorita eforturilor venite din partea domnului Brișan ale antrenorului Dan Alexa și a echipei. Dunărea poate emite pretenții la accederea în Liga 1.
Avem planificați de la CJ aproximativ 2 milioane de Ron pentru retur până la rectificarea de buget„.

Daniel Ștefan Drăgulin / primar: “Să ne vedem în „Divizia A„. Vă pot spune că îmi doresc să intrăm în Liga 1. O echipă se clădește cu eforturi mari. S-a demonstrat că am ales bine și acum echipa are rezultate foarte bune. Am fost alături de echipă și la bine dar mai ales la greu. Sunteți o echipă care merită să intre în Liga 1. Un oraș, nu cu un buget foarte mare, a reușit să se gospodărească și ați reușit să dovediți că sunteți cei mai buni. S-a reușit pentru că a existat seriozitate, un angajament din partea tuturor. Niciodată nu voi face un pas înapoi și să nu finanțăm activitatea sportivă. Vă felicit încă o dată pentru rezultatele obținute. Îl felicit pe Vasile Iliuță pentru că a impulsionat sportul local„.

Florin Brișan / președinte Dunărea: “Important este că ne-am realizat obiectivul. Am reușit să formăm o echipă frumosă, unită. Vreau să mulțumesc finanțatorilor, primăriei și consiliului județean dar și tuturor celor care s-au implicat în activitatea noastră. Clubul Dunărea nu înseamnă doar echipa mare. Vrem să se audă de noi în toată țara, să se audă de bine. Pentru 2018 vrem să promovăm. Am rugămintea să ne sprijiniți în continuare„.

Dan Alexa / antrenor Dunărea: “Suntem la jumătate de drum. Am reușit să avem un parcurs excepțional. Jucătorii s-au pliat repede pe anumite reguli ale mele și au dat roade. Îi mulțumesc domnului Brișan pentru că ne dă o oarecare liniște, mulțumesc celor care ne sprijină, primăriei și consiliului. Fără sprijinul lor nu puteam face performanță. Cu noi se poate scrie istorie. Am adus jucători pe care îi cunosc. Sunt foarte mulțumit și de staff-ul echipei, toți cei care pun umărul la această performanță. Avem un lot competitiv, un lot echilibrat, 23-24 de jucători. Suntem cea mai tânără echipă dintre favoritele la promovare. Mă bucur foarte mult că nu sunt probleme financiare așa cum am întâlnit la alte formații unde am antrenat„.

Viorel Ivanciu / viceprimar: „O să fiu foarte scurt… Băieții știu ce au de făcut. Vreau să-i felicit pe băieți. Remarc faptul că echipa este pe un drum bun și sper ca în vară să aduceți multă bucurie călărășenilor„.

Marian Dinulescu / vicepreședinte CJ: „Noi 90% suntem promovați. Acum trebuie să ne ocupăm de infrastructura. Am făcut niște achiziții iar jucătorii sper să se acomodeze la noi. Avem probleme mari cu infrastructura. Trebuie să facem modificări la stadion. Ar fi păcat să nu jucăm în Liga 1 la Călărași. Trebuie nocturnă, gazon, să modificam vestiarele, tribuna oficială și multe altele. Vom aloca 500 de mii de euro de la CJ pentru primele reparații. Vom depune și un proiect la C.N.I. pentru hotel, nocturnă… în februarie sau martie trebuie să ne apucăm de treabă. Vom juca la Modelu, 2 sau mai multe meciuri în acest sezon„.


There is no ads to display, Please add some