Dragalina – 14 suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, au fost reţinuţi de poliţişti

Please enter banners and links.

Poliţiştii au luat în această noapte măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de 14 persoane din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, suspectate de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare
În continuarea activităţilor desfăşurate în dosarul penal întocmit ca urmare a scandalului produs pe o stradă din comuna Dragalina, în care au fost implicate mai multe persoane, poliţiştii din Călăraşi au luat, în această noapte, măsura reţinerii a 14 suspecţi cu vârste între 20 şi 51 de ani.
Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca în cursul acestei dimineţi să fie prezentaţi Judecătoriei Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.
Reamintim că ieri, poliţiştii au descins la locuinţele suspecţilor, de unde au ridicat pentru cercetări obiecte contondente şi 146 de pachete cu ţigarete, cu marcaj fiscal de Republica Moldova şi Ucraina, şi mai multe perechi de pantofi sport. Faţă de G. Marian, care deţinea aceste bunuri, sunt efectuate cercetări şi pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Urmează să fie sesizate şi autoritatea vamală şi garda financiară pentru stabilirea influenţelor fiscale, conform Legii 571/2003 privind Codul fiscal.
Cercetările sunt continuate pentru depistarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în actele de tulburarea gravă o ordinii şi liniştii publice, produse în dimineaţa de 16 septembrie a.c., în localitatea Dragalina, în urma cărora o persoană a fost rănită şi trei autovehicule avariate, prin incendiere.


There is no ads to display, Please add some