Două concursuri online cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Please enter banners and links.

Primăria Municipiului Călărași propune copiilor două concursuri cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Ele vor fi organizate online, situația actuala impunând anumite restricții.

Astfel, vă propunem două concursuri, unul de desen și unul de fotografie.

Concurs de desen ”Locul preferat din orașul tău” – cu participarea copiilor cu vârstă de până la 12 ani

Concurs de fotografie ”Călărași, orașul meu” – cu participarea copiilor cu vârstă de peste 12 ani.

Pentru ambele concursuri, așteptăm pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Călărași (www.facebook.com/primariacl), prin mesaj privat, un desen/o fotografie cu tema propusă. Fiecărei lucrări i se va atribui un cod. Primele 50 de lucrări înscrise, la fiecare concurs, vor primi un premiu garantat! Toate desenele și fotografiile trimise către noi vor fi publicate pe Facebook pentru ca toată lumea să se bucure de creativitatea copiilor!

Startul concursului (primirea desenelor/fotografiilor) îl dăm vineri, 29 mai 2020, ora 10.00, concursul urmând să se încheie duminică, 31 mai, ora 16.00. Nu luăm în considerare, pentru premiere, alte desene/fotografii trimise în afara datelor și intervalelor orare de mai sus.

Menționăm faptul că, potrivit propunerii primarului municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, de anulare a tuturor evenimentelor cultural artistice din acest an, toate fondurile destinate acestor activități au fost direcționate cheltuielilor de asistență socială. Premiile concursurilor online organizate de Primăria Călărași cu ocazia Zilei de 1 Iunie au fost achiziționate, înainte de debutul pandemiei, pentru organizarea evenimentului (anulat) Sărbătoarea primăverii.

Mai trebuie spus faptul că la ridicarea premiului, părintele trebuie să facă dovada că domiciliază în municipiul Călărași.


There is no ads to display, Please add some

About The Author