Cristian Pustai : “Contează punctele și mai avem un meci. Este păcat de munca noastră de un an de zile”

Please enter banners and links.

  • Dunărea Călărași încasează o înfrângere usturătoare la Buftea în fața celor de la Rapid București.

Călăraășenii au pierdut în ultimul meci, în penultima rundă a Ligii secunde la fotbal. Practic, meciul a început de la 1 – 0 după ce ghinionul l-a urmărit pe fundașul Ariel Lopez care și-a băgat mingea în poartă încă din minutul 2. A urmat apoi dezastrul pentru echipa de pe malul Borcei și Rapid a câștigat la scorul de 4 – 0. Antrenorul călărășenilor, Cristian Pustai a explicat acest eșec și spune că se va juca totul până în ultima etapă. Dunărea mai are „o finală„ pentru a prinde play-off-ul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu pe 27 martie la Călărași.

„Să sperăm că este doar un accident banal și să nu ne gândim la alte lucruri. Am avut și absențe… Peste toate și la Miercurea Ciuc am fost cu absențe dar de data aceasta ne-au lipsit cei 3 jucători mai în formă care practic au realizat acel gol la Miercurea Ciuc. Doi dintre ei cu probleme la transfer veniți de la Rapid și neavând drept de joc și Bodo Kanda depistat pozitiv. De exemplu fundașul central, Kamil este tot pozitiv după meciul de la Reșița… el a stat în carantină dar nu asta e cauza. Am primit la prima fază, ne-am dat gol apoi am schimbat tot sistemul să riscăm cu doi atacanți și să reintrăm în joc. Contează punctele și mai avem un meci. Este păcat de munca noastră de un an de zile … trecem prin situații grele dar mai este un meci și după care vom vedea. Toate echipele, cele 11 au șanse la play-off. Se va juca până la ultima etapă„, a spus profesorul Cristian Pustai la finalul meciului.

Au evoluat echipele: 

Rapid: H. Moldovan – Goge, Nastos, Dandea (cpt.), Finica – R. Lazăr (R. Costin 35′), Bg. Barbu (Jorza 73′) – Sefer, R. Ilie (Pănoiu 73′), Hlistei (Oct. Ursu 79′) – Ad. Bălan (Al. Ioniță 79′)
Rezerve neutilizate: Drăghia – Florică, Zunic, Drăghiceanu
Antrenor: Mihai Iosif

Dunărea Călărași: Began – Andr. Rus, Bg. Șandru (cpt.), A. Lopez (Bedea 46′), C. Petre (Sălceanu 46′) – Cr. Pușcaș, R. Crișan – Țenea (Fotescu 46′), Ciucur, S. Sava (Bud 32′) – Val. Alexandru
Rezerve neutilizate: Krell – Calu, I. Sîrbu, Andr. Dobre, Acolatse
Antrenor: Cristian Pustai

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author