A doua sesiune a atelierelor de lucru în Laboratorul SmartLab

Please enter banners and links.

După o sesiune de ateliere încheiată cu succes și numeroase solicitări din partea comunității, Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cea de-a doua sesiune a atelierelor de lucru în Laboratorul Smart: Cursuri de inițiere în grafică și Cursuri de inițiere în robotică.

  SmartLab Călărași este un proiect inițiat de Consiliul Județean Călărași, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate și derulat de Biblioteca Județeană Călărași.

        Echipamentele din SmartLab (laptop-uri, creioane 3D, imprimante 3D, scannere 3D, roboți educaționali, ochelari VR, tabla interactivă și  kituri Arduino) vor ajuta elevii să ȋnțeleagă mai bine noțiunile ȋnvățate la școală, le vor stimula creativitatea și le vor dezvolta competențele digitale.

Începând cu data de  22 februarie 2022, încep înscrierile în urma cărora se vor forma 2 grupe de lucru, acestea urmând să ia parte la experiențe noi cu ajutorul echipamentelor din dotare.

Grupele de lucru se vor forma pe baza înscrierilor prealabile. Fiecare grupă va fi formată din  maxim 15 persoane, cu vârstele între 10-14 ani.

Sesiunile de lucru vor avea loc conform  planificărilor realizate,  respectând măsurile de prevenire a pandemiei actuale.

Pentru înscrieri vă așteptăm la sediul bibliotecii sau la telefon 0242316757.


There is no ads to display, Please add some

About The Author