100 de locuri de muncă disponibile în Danemarca, pentru culergătorii de mazăre

Please enter banners and links.

mazareRețeaua EURES pune la dispoziția lucrătorilor români o ofertă de 100 de locuri de muncă pentru domeniul agricol-culegător mazăre, pentru care se va organiza o  selecție în luna decembrie a acestui an.

Culegătorii vor lucra în Danemarca în perioada 20 mai 2015-     10 septembrie 2015. Programul de lucru este de 6 zile/săptamână, în medie 30-40 ore  de lucru pe săptămână. Munca începe devreme dimineața și se termină în jurul prânzului.

Vârsta minimă solicitată este de 18 ani. Este o muncă fizică grea, indiferent de climă. Experiența în munca agricolă contituie avantaj. Lucrătorii trebuie să fie motivați si flexibili în privința programului și să manifeste toleranță și respect pentru colegii din echipă.  Mai multe informații despre muncă se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Se solicită cunoștințe de nivel mediu de  limba engleză.

Plata muncii se face în funcție de cantitate și în acest sens lucrătorii trebuie sa fie motivați. Salariul oferit este în jur de 0.6 euro net/kg +12,5% bani de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze.

Cazarea se face în rulote cu dormitoare și în corturi aduse de lucrători. Sunt disponibile bucătărie, toalete, dușuri, mașini de spalat, TV și internet. Taxa de cazare pe lucrător/pe zi este între 5-8 euro, în funcție de tipul cazării ales de lucrător, pentru acoperirea costurilor de electricitate, apă etc.

Transportul dus-întors  România – Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. În Danemarca, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost, pentru 1,5 euro/zi/persoană, pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături. Opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informații despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk .

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselecția persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecție a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomița.

Selecția va avea loc în a doua decadă a lunii decembrie 2014, la Slobozia. Detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Data limită pentru a aplica pentru aceste locuri de muncă este 01 decembrie 2014.


There is no ads to display, Please add some