Unitate de producere a energiei electrice cu generatoare fotovoltaice

Please enter banners and links.

Marius Dulce : „Consiliul Local, reunit astăzi în şedinţă extraordinară convocată de îndată, a adoptat Proiectul de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului, aprobării documentației proiectului, a cheltuielilor legate de proiect cât și a indicatorilor asociați acestuia cu titlul: „𝐔𝐭𝐢𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐮𝐫𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐔𝐀𝐓 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂ă𝐥ă𝐫𝐚ș𝐢”.

Valoarea totală a proiectului, propus pentru finanţare prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 Axa Prioritară 11: Măsuri de îmbunătățire a eficienței energetice și stimularea utilizării energiei regenerabile, Obiectivul Specific 11.2: Utilizarea energiei din surse regenerabile la nivelul autorităților publice locale, este de 6.706.963,86 lei (inclusiv TVA), din care valoarea totală eligibilă, 4.904.742,27 lei (TVA inclus). Contribuția proprie în acest caz este de 1.802.221,59 lei (inclusiv TVA), reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile dar obligatorii ale proiectului. Cofinanţarea vizând cheltuielile eligibile este 0 lei.

Proiectul vizează realizarea unei unităţi de producere a energiei electrice cu generatoare fotovoltaice cu o putere instalată de 935 kW. Investiţia presupune instalarea a 1.700 module fotovoltaice cu o putere nominală unitară instalată de 550 W şi totală de 935 KW. Panourile fotovoltaice se vor monta pe structuri metalice, amplasate la sol”.

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author