AJOFM are 296 locuri de muncă vacante

Please enter banners and links.

La data prezentă, în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi sunt înregistrate 296 locuri de muncă vacante, astfel:
 pentru studii superioare – 20 locuri, specializările: construcţii civile, transporturi, automatică, electrotehnică, mecanică, agronomie şi marketing;
 pentru studii medii – 53 locuri de muncă, pentru meseriile/ocupaţiile: referent resurse umane, bucătar, vânzător, director magazin, agent vânzări, dispecer, operator în domeniul proiectării asistate pe calculator etc.
 223 locuri de muncă pot fi ocupate de persoanele care au sub un nivel mediu de pregătire şi deţin calificare sau experienţă în una din meseriile: electrician auto, mecanic auto, confecţioner îmbrăcăminte, electrician întreţinere, morar, sudor, călcătoreasă, strungar, fierar betonist, zidar etc.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, str.13 Decembrie nr.12, la sediul Agentiei Locale Olteniţa, str. Argeşului nr.111, sau la sediul Punctului de lucru Lehliu Gară, str.Crinului 2A, în vederea repartizării pe locul de muncă dorit, cu următoarele documente:
 acte de studii şi calificare – original;
 act de identitate – original şi copie;
 adeverinţă medicală cu menţiunea “apt pentru muncă” sau cu restricţii; –
 carnetul de muncă în original – în cazul persoanelor provenite din câmpul muncii

 


There is no ads to display, Please add some