Victorie la UTA! Dunărea a ajuns la 5 reușite consecutive!

Please enter banners and links.

Puștiul minune al lui Dan Alexa, Marian Drăghiceanu a marcat unicul gol al Dunării în victoria de astăzi de la Șiria cu UTA Arad! Dunărea are 5 victorii din cinci meciuri! Elevii lui Dan Alexa sunt de neoprit în acest moment!

 

Călărășenii au fost mai periculoși în partida cu utiștii, Kanda, Drăghiceanu și Kuakou trecând pe lângă deschiderea scorului în prima parte a meciului. Trupa lui Falub a fost salvată în nenumărate rânduri de portarul Grahovac.

 

În partea secundă, trupa de pe malul Borcei a continuat jocul bun practicat în primul act al partidei. Tânărul Marian Drăghiceanu l-a executat până la urmă pe portarul utiștilor în minutul 77 după o pasă excelentă venită de la gabonezul Missi Mezu (Kouakou).

 

Finalul a fost alert, utiștii au încercat să egaleze pe tabela de marcaj dar Dunărea s-a apărat bine și a reușit să-și ia revanșa în fața echipei care acum 2 ani o elimina de la meciul de baraj pentru Liga 1.

 

Dunărea primește în etapa a 9-a vizita celor de la Pandurii Tg. Jiu, meci care va avea loc pe arena Ion Comșa din Călărași, 23 septembrie.

————————————————————————

La finalul partidei câştigate la limită, Dan Alexa a spus că UTA-ei îi va fi foarte greu să mai lupte pentru promovare, precizând că Hermannstadt şi Chindia sunt contracandidatele Dunării la un loc pentru Liga 1.

 

„Sunt bucuros pentru cele trei puncte importante, veneam după patru victorii, iar acest meci e un nou punct de plecare pentru noi. Din punctul meu de vedere, UTA-ei îi va fi foarte greu să mai revină în lupta pentru promovare, a pierdut foarte multe puncte şi acesta a fost targetul, să o scoatem din lupta pentru promovare. UTA, Hermannstadt şi Chindia sunt contracandidatele la promovare. Victoria este fără dubiu, am avut alte trei – patru ocazii mari pe lângă gol, ştiam că Falub va schimba sistemul, pentru că aceste e sistemul lui favorit. Am profitat de anumite spaţii care se crează când joci în aceste sistem. A fost un teren de joc excepţional, vreau să felicit autorităţile de aici, pentru că mă aşteptam să fie mult mai rău, dar cred că e cel mai bun gazon din liga a doua. Suntem în grafic acum, când am preluat echipa era la retrogradare, iar acum toate sunt frumoase. Trebuie să rămânem modeşti, ne aşteaptă o serie foarte grea cu Pandurii acasă şi cu Poli Timişoara în deplasare, o echipă cu o galerie minunată care îi împinge de la spate“, a declarat Dan Alexa.


There is no ads to display, Please add some