“Valahii” lui Ionel Ganea se pregătesc la Ciuta

Please enter banners and links.

mareCălărășenii s-au pregătit timp de o săptămână la Călărași după care au plecat la Ciuta în cantonament. La Hotelul de 3 stele din județul Buzău, lotul Dunării are parte de anumite condiții pentru a face performanță.

Într-un cadru mirific, pe Valea Buzăului, strecurat printre munţi, chiar pe drumul spre Brasov, se află locul unde lotul Dunării are parte de servicii de calitate, ospitalitate, confort şi o bucătărie aleasă. Este locul în care trupa lui Ionel Ganea se pregătește pentru returul Ligii a 2-a, unul de foc.

Dacă principalii contra-candidați la promovare, cei de la Rapid București au plecat în India, „valahii„ lui Ganea sunt mai „modești„ și au ales să se pregătească într-un loc în care Dunării i-a purtat noroc anul trecut pentru că tot la Ciuta s-a făcut și pregătirea din vara lui 2015.

Antrenorul principal Ioan-Viorel Ganea, ajutat de Mirel Condei – antrenor secund, Emil-Attila Szolomajer – antrenor cu portarii și Constantin Niculae – preparator fizic, au urcat la Ciuta în județul Buzău cu 26 de jucători. Până pe 29 ianuarie, efectivul călărășean se pregătește la Ciuta.  La capitolul noutăți, „Găniță„ se poate baza pe Ionuț Vână (FC Viitorul), D. Bârnă (Farul C-ța) și A. Puțanu (FC Brașov). Dacă la lotul călărășean au venit trei jucători noi, echipa l-a pierdut în această iarnă pe Laurențiu Buș care este coleg cu Adi Mutu la ASA Tg. Mureș în Liga 1.

Iată lotul Dunării care se află la Ciuta:C. Lungu, G. Popa, S. Paun (portari). Tenea, Muresan, D. Barna (ex-Farul Constanta), G. Saveanu, B. Panait, M. Popescu, C. Bumbac, A. Putanu (ex- FC Brasov), M. Botea, S. Matei, G. Preoteasa, S. Popescu, S. Alami, V. Petre, Al. Dinca (junior), I. Vîna (ex-FC Viitorul), B. Kanda, D. Vadrariu, Al. Stoica, V. Andrei, V. Alexandru, Tudor, Balasa (ultimii doi juniori) (jucători de câmp).

Dunărea Călărași este liderul Seriei 1 din Liga a 2-a iar returul va începe pe 27 februarie.


There is no ads to display, Please add some

About The Author