Urmărit naţional şi internaţional pentru condamnări ce însumează 50 de ani de închisoare

Please enter banners and links.

OANĂ AUREL – NICOLAE, de 40 ani, din municipiul Călăraşi, este căutat de poliţişti în vederea încarcerării. Bărbatul este urmărit la nivel naţional şi internaţional întrucât se sustrage de la executarea mai multor pedepse cu închisoarea, pentru comiterea infracţiunilor de fals privind identitatea, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi înşelăciune.

Judecătoria Sector 3 Bucureşti l-a condamnat, la data de 29.12.2011, la 12 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de fals privind identitatea, uz de fals şi înşelăciune.
Judecătoria Călăraşi l-a condamnat pe Oană Aurel-Nicolae, la data de 26.10.2012, la 13 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi înşelăciune cu consecinţe grave.
Bărbatul a mai fost condamnat de Tribunalul Călăraşi, prin două sentinţe penale, emise în cursul anului 2012, la alte pedepse cu închisoarea de 10 ani, respectiv 15 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de fals, uz de fals şi înşelăciune în formă continuată.
Infracţiunile pentru care a fost condamnat sunt comise în perioada 2006-2010. Acesta inducea în eroare reprezentanţii unor bănci şi societăţi comerciale, prin folosirea de cărţi de identitate aparţinând altor persoane, pe care aplica fotografia proprie, prin falsificarea de adeverinţe de venit sau contracte de muncă pentru obţinerea de credite de consum sau bunuri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii, care pot conduce la prinderea urmăritului, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!


There is no ads to display, Please add some