Unirea Slobozia – Dunărea Călărași 2-2

Please enter banners and links.

Unirea și Dunărea, simbolurile fotbalistice ale Bărăganului s-au aflat după 3 ani din nou față în față, de data asta în meci contând pentru liga secundă. Cele două vechi rivale nici nu s-au așezat bine pe teren și au și trecut la atac. În minutul 2, din corner, Ciucur trimite lung, Moldovan îl pierde pe Șandru care venit lansat, înscrie din apropiere.

Gazdele nu se pierd cu firea și egalează în minutul 10. Tânărul fundaș dreapta, Andrei Rus îl faultează în colțul careului pe Trucă iar centralul arată punctul cu var. Bate C. Toma care înscrie însă Marius Chițu decide repetarea loviturii. Execută tot Toma care marchează și de data asta.

Echilibrul se putea rupe în minutul 17. Tudoran e faultat de Vl. Suciu în suprafața de pedeapsă, Chițu acordând echipei noastre lovitură de la 11 metri. Bate V. Alexandru, înscrie însă golul este anulat. Se repetă lovitura dar de data asta portarul Poiană respinge balonul!

Gazdele puteau trece la timonă în minutul 22. Trucă e lansat în adâncime de Moldovan, Krell iese greșit însă Răduca reia peste transversală din poziție centrală balonul primit de la Trucă.

În minutul 38, Dunărea înscrie prin V. Alexandru însă golul este anulat pe motiv de ofsaid. Decizie neinspirată!

Prima parte se încheie la egalitate iar la fix 2 minute de la reluare, Dunărea a punctat pe tabelă. M. Tudoran a scăpat din marcaj în centrul careului și a șutat plasat lângă bara stângă, lăsându-l fără reacție pe Poiană.

Unirea revine și în minutul 71, Cristi Ene transformă în gol, cu un șut puternic sub transversală din 10 metri, mingea primită de la Gherasim.

Echipa noastră epuizează și ultima șansă de a pleca cu toate punctele de la Slobozia în minutul 86. Ciucur centrează de pe partea stângă dar Poiană a respins balonul în față până la Wiktorski, care a șutat de la 9-10 metri. Portarul e atent, deviind mingea în corner, cu piciorul.

2-2 este scorul final, Dunărea ratând astfel posibilitatea să bifeze a 5-a victorie stagională. Am jucat mai bine, am ratat și un penalty, oferindu-le și gazdelor posibilitatea să smulgă o remiză desi au arătat prea puține pe teren.

Cu 13 puncte strânse în 7 partide, Dunărea e pe 8 cu 13 puncte. Sâmbătă viitoare, la Călărași, elevii lui Cristi Pustai se vor duela cu Metaloglobus, momentan pe primul loc în clasament, cu 19 puncte.


There is no ads to display, Please add some