Surse: Motanu i-a transmis lui Gâscanu să facă curățenie la CJA

Please enter banners and links.

ajfNoul șef al AJF Călărași, Dorinel Dincă s-a luat de „prietenul„ său Daniel Ștefan-Gâscanu. Motanu i-a transmis să pună lucrurile la punct în CJA Călărași.

La ultima ședință cu Delegații echipelor din Liga a 4-a și a 5-a, prima de altfel pentru Dorinel Dincă în calitatea de președinte al Asociației Județene de Fotbal Călărași, singura problemă și cea mai „spinoasă„ a fost cea a arbitrajului. Toate comisiile și comitetele au fost schimbate, numai la CJA a rămas tot Gâscanu președintele fluierașilor. Acest lucru i-a înfuriat pe unii delegați. „Avem o problemă mare, dar mare la arbitraj!”, a spus un delegat care a fost completat de un alt coleg de la Dichiseni: „Păi? Așa ne-a fost vorba? Am votat schimbarea și… Acum ce facem? Tot Gâscanu rămâne? Mi-a mâncat o grămadă de puncte!„, a fost reacția unor delegați la aflarea veștii că Motanu i-a dat un „refresh„ lui Gâscanu la Comisia Județeană de Arbitri, Călărași.

Înainte de această adunare, Dorinel Dincă, prieten de ani de zile cu Gâscanu, l-a atenționat pe acesta că dacă nu face ordine în arbitrajul județean, în maxim două luni părăsește funcția de șef. La întâlnirea cu delegații, Motanu chiar a specificat în fața reprezentanților că vrea să limpezească apele la CJA. De altfel, surse din cadrul CJA au confirmat pentru www.editia.ro faptul că Gâscanu a fost atenționat de Doru Dincă. Mesajul lui Motanu a fost cât se poate de clar pentru Gâscanu. În cazul în care Daniel Ștefan, șeful CJA nu își păstrează „jurământul„, Motanu îl pune pe liber. În altă ordine de idei cei doi vice-președinți ai lui Gâscanu la CJA sunt: George Coman și arbitrul Divizionar A, Dan Costin de la Oltenița.

 

Iată component Comisiilor din AJF Călărași:

 

Comisia de Disciplină

 

Auraș Dumitru – președinte

 

Mihai Stroe – vicepreședinte

 

Daniel Țuțuianu – membru

 

 

Comisia de Apel

 

Iulian Bobeică

 

Costică Ștefan

 

Dumitru Chirilă

 

 

Comisia pentru Statutul Jucătorului

 

Laurean Moțățăianu

 

Dan Andronache

 

 

Comisia Tehnică

 

Valeriu Petrescu

 

Adrian Cristea

 

Mirel Condei

 

 

Comisia pentru Copii și Juniori

 

Cornel Țicu

 

Marius Păun

 

Mircea Ștefan

 

 

Colegiul Județean de Arbitri

 

Daniel Ștefan – președinte

 

George Coman – vicepreședinte

 

Costin Dan – vicepreședinte

 

Ionuț Rădulescu – responsabil cu pregătirea teoretică

 

Valentin Voinea – secretar

 

 

Comisia de Disciplină a Arbitrilor

 

Ionel Stan

 

Ștefan Bițică

 

 

Corpul de Observatori

 

Bogdan leu – președinte

 

Mircea Brândușă – secretar, responsabil Categoria Onoare

 

 

 


There is no ads to display, Please add some