Spectacolul de teatru – „Totul e relativ” de Alan Ayckbourn

Please enter banners and links.

thumb-relativ-72930c232ccd5d781f1da3cc5ca83cdfCentrul Județean de Cultură și Creație Călărași și Teatrul Nottara vă așteaptă marți, 14 noiembrie 2017, la spectacolul de teatru „Totul e relativ,în regia lui Felix Alexa.

Distribuție: Raluca Gheorghiu (Ginny), Gabriel Răuţă (Greg), Constantin Cotimanis (Philip), Catrinel Dumitrescu (Sheila).

Sinopsis:

   Greg și Ginny sunt tineri, se iubesc și sunt pe punctul de a se căsători. Numai că Ginny ține ascunse de Greg câteva detalii despre viața ei, care ar putea arunca în aer liniștea viitorului cuplu. Acesta este și momentul când în poveste intervin Philip și Sheila, un cuplu mai în vârstă, cu nelămurite – încă – și, tocmai de aceea, amuzante legături cu tinerele personaje. Încurcături de situație, de limbaj și de intenții sunt presărate de-a lungul piesei, sporind tensiunea și desfătarea spectatorului. Iar la sfârșit câteva întrebări ne rămân agățate în minte: este dragostea sinceră, cât suntem dispuși să mințim într-un cuplu, cât este adevăr și cât este amăgire într-o iubire?

„Totul e relativ” se va juca în sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a C.J.C.C.Călărași.Durata: 120 minute (fără pauză).

Relații și rezervări la numărul de telefon: 0242 314925.


There is no ads to display, Please add some