Spectacolul de teatru pentru copii ”CRĂIASA ZAPEZII”

Please enter banners and links.

Afis_Craiasa_Zapezii_Teatrul-Ion-Creanga          Centrul Cultural Județean Călărași vă invită într-o aventură palpitantă în ţinuturile îngheţate ale nordului, alături de Crăiasa Zăpezii și alaiul ei alb. Bazat pe una dintre cele mai frumoase povești ale lui Hans Christian Andersen, spectacolul de teatru pentru copii "Crăiasa zăpezii", vorbeşte despre o iarnă friguroasă, despre un orăşel cât se poate de obişnuit şi despre o făptură care încearcă să distrugă echilibrul fragil al lumii.

          Publicul călărășean va avea posibilitatea de a o întâlni pe misterioasa Crăiasa pe data de 13 noiembrie 2015, ora 11 :00, în Sala de spectacole „Barbu Ştirbei”.

          Povestea, care începe cu "A fost odată…", este un proiect ambiţios al Teatrului ”Ion Creangă” din București, care aduce împreună o echipă artistică internaţională. Rosamunde Hutt (regizor) şi Charles Way (dramaturg) au colaborat cu Andreea Săndulescu (scenograf), Violeta Dincă (coregraf), Eduard Petru Jighirgiu (compozitor), Manuela Răduț (light designer) și Ilinca Harnut (traducere), pentru a recrea farmecul poveştilor pline de suspans şi de înţelepciune, pe care le ascultăm cu obrajii îmbujoraţi şi cu sufletul la gură.

          Din echipa de distribuție fac parte: Julieana Drăghici / Carla Oloş, Eliza Păuna, Mihai Cojocaru, Liliana Donici, Gabi Costin / Cezar Vlad Popescu, Graţiela Teohari Duban, Eduard Petru Jighirgiu, Maria Ţăran, Ilinca Atanasiu
         Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele sunt disponibile la secretariatul Centrul Cultural Județean Călărași, putând fi achiziționate și înainte de spectacol.

 


There is no ads to display, Please add some