Senatorul Dumitru se declară susţinător al USL

Please enter banners and links.

Senatorul Constantin Dumitru s-a delimitat săptămâna aceasta de PDL, declarându-se total independent faţă de politica acestui partid. Dumitru crede că va participa la scrutinul electoral din toamnă, chiar dacă nu ştie deocamdată pe listele cărui partid. Deocamdată, acesta se declară un susţinător al USL, însă aşteaptă să vadă derularea evenimentelor şi să se hotărască spre ce partid se va îndrepta.
Senatorul Dumitru şi-a exprimat în repetate rânduri nemulţumirea faţă de anumite atitudini din PDL. Acesta nu a ezitat nici de dta aceasta să critice anumite decizii ce s-au luat în partid în ultimul an. Acesta impută actualei conduceri a organizaţiei judeţene că a aflat de alianţa APC din presă, şi nu de la partid, că nu este corect ca PDL să nu aibă majoritatea consilierilor pe locuri eligibile sau că preşedintele partidului, Stelian Fuia, nu –i răspunde la telefon. Dumitru a precizat că a mai răbufnit în partid, dar nu era luat în seamă, fiind considerat oaia neagră.
Senatorul Dumitru nu a demisionat din PDL. Potrivit declaraţiilor sale, aşteaptă să fie exclus din partid, acesta fiind unui dintre parlamentarii care au votat moţiunea de cenzură prin care Guvernul Ungureanu a fost demis.
 


There is no ads to display, Please add some

About The Author