Senator Cionoiu: „Este de datoria întregii societăți să lupte împotriva terorismului și a oricărei forme de ură”

Please enter banners and links.

12.10.2023

„Imaginile din ultimele zile, numărul semnificativ al victimelor nevinovate, inclusiv copii, uciși, torturați, răniți și ostatici, ne amintesc din nou cât de importantă este siguranța cetățenilor. Suntem șocați să observăm atacurile barbare și violența nemărginită a organizației teroriste Hamas asupra populației civile.

În Ședința Comună a Senatului și a Camerei Deputaților de astăzi s-a depus Proiectul Declaraţiei Parlamentului României privind atacurile teroriste îndreptate împotriva Statului Israel.

Parlamentul României susține în continuare în plan legislativ instituțional orice acțiune de combatere a oricărei forme de manifestare teroristă, solicită instituțiilor internaționale să ia toate măsurile necesare pentru întoarcerea în siguranță a ostaticilor răpiți de pe teritoriul Statului Israel și pentru protejarea comunității.

În ceea ce privește orice formă de violență, este important să luăm în considerare pierderile umane și distrugerile materiale și să ne concentrăm pe identificarea soluțiilor pașnice pentru rezolvarea conflictului. Este de datoria întregii societăți să lupte împotriva terorismului și a oricărei forme de ură, atât în prezent cât și pe viitor.

Îmi exprim solidaritatea asupra Statului Israel, condamn atacurile organizației teroriste Hamas, crimele, violența asupra populației civile și luarea de ostatici și le transmit condoleațe familiilor îndoliate.

Să ne rugăm pentru însănătoșirea persoanelor rănite, pentru pace și stabilitate în Orientul Mijlociu”- senator Nicușor Cionoiu.

 


There is no ads to display, Please add some