Samoilă a amintit principalele investiții ale consiliului județean

Please enter banners and links.

Decebal Mihalache

Vicepreședintele consiliului județean, Ion Samoilă, a ținut să prezinte principalele investiții în derulare ale consiliului județean, o temă expusă încă din campania electorală, ce va duce la dezvoltarea localităților.

Samoilă a enumerat portul turistic din Călărași, unde se lucrează, existând un progres de 36%, lucrările urmând să fie analizate și decontate de minister, ele fiind în grafic.

Palatul Administrativ, adică prefectura, este una din lucrările importante ale județului, clădirea de patrimoniu fiind cea mai reprezentativă din județ, lucrările fiind în prezent realizate în procent de 22%. Samoilă a declarat că investiția va fi finalizată, indiferent de unde va exista finanțarea, fiind vorba despre o clădire emblematică a județului.

Podul peste râul Argeș este tot o lucrare importantă, oficialii urmând să participe la o recepție parțială. Vicepreședintele consiliului a apreciat că în maxim două luni de zile investiția va fi finalizată.

Mai există și patru corpuri ale spitalului județean, unde urmează să înceapă lucrările la 1 septembrie.

Acestea au fost câteva din lucrările prezentate de Samoilă, care a amintit că mai există lucrări în desfășurare la drumurile județene.


There is no ads to display, Please add some