România a învins Franța cu scorul de 4-1, într-un meci amical de futsal

Please enter banners and links.

futsalMarţi a avut loc, în Sala Polivalentă din Călărași, meciul amical de futsal, dintre România și Franța.

 

Într-o atmosferă impresionantă, în deschiderea partidei, primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, a oferit jucătorilor câte un cadou pentru participarea la acest eveniment inedit pentru orașul nostru.

 

Spectatorii călărășeni, prezenți în număr foarte mare, au putut vedea în această seara o victorie frumoasă a echipei României, din care fac parte și doi jucători ai echipei Dunărea Călărași, Marian Șotârcă și Ionuț Movileanu.

 

Susținută de o galerie înfocată, România a avut parte de un început de meci încrezător prin deschiderea scorului, încă din minutul 2, prin Ionuț Movileanu. Prima repriză a fost dominată de jucătorii antrenați de Nelu Stancea și au reușit să puncteze din nou în minutul 16 prin Cosmin Gherman, astfel, la pauză, românii odihnindu-se la un scor confortabil de 2-0.

 

Deși Franța are o echipă formată din amatori, fără un campionat național intern, aceștia au arătat o defensivă consolidată în repriza a doua. Cu toate acestea jucătorii noștri au mărit diferența, la 3-0, după o intervenție frumoasă, prin Laszlo Szocs. Cu un meci tactic, așezat, Romania a reușit în minutul 37, prin călărășeanul Marian Șotârcă, să se desprindă la 4-0, după o execuție foarte frumoasă a acestuia.

 

Francezii au avut și ei câteva ocazii clare de a înscrie, însă au ratat foarte ușor, de remarcat fiind și paradele salvatoare, în apărare, ale portarului echipei noastre.

 

În ultimul minut de joc, după acumularea a cinci greșeli personale, francezii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, de la 10 metri, ratată însă de Adrien Gasmi. Pe fază, Sofiane Bendaoud, a reușit interceptarea balonului, șutând spre poarta noastră și a marcat golul de onoare al francezilor, stabilind scorul final al partidei, de 4-1.

 

ROMÂNIA: Petrișor TONIȚĂ – Florin MATEI, Ionuț MOVILEANU, Robert LUPU, Dumitru Mimi STOICA; Vlad IANCU – Florin IGNAT, Radu PISICĂ, Marian ȘOTÂRCĂ, Ion AL-IOANI, Cosmin GHERMAN, Szabolcs MANYA, Laszlo SZOCS. Antrenor: Nelu STANCEA.

 

FRANȚA: Djamel Haroun – Azdine Aigoun, Sid Belhaj, Sofiane Bendaoud, Habib Derbal, Adrien Gasmi, Mamadou Kah, Samba Kebe, David Le Boette, Mustapha Otmani, Reda Rabei, Hamza Khireddine. Antrenor: Pierre Jacky.

 

Au marcat:

 

1-0: Ionuț MOVILEANU (min. 2)

 

2-0: Cosmin GHERMAN (min. 16)

 

 

 

 

 

 

3-0: Laszlo SZOCS (min. 30)

 

4-0: Marian ȘOTÂRCĂ (min. 37)

 

4-1: Sofiane BENDAOUD (min. 40)

 

* În min. 40, la scorul de 4-0, Adrien GASMI (Franța) a ratat o lovitură de pedeapsă de la 10 metri.

 

Meciul a putut fi urmărit de la ora 18,00 și pe DigiSport2.

 

Tricolorii au participat recent la Campionatul European de futsal din Belgia, unde au reușit să ajungă până în faza sferturilor de finală.


There is no ads to display, Please add some