Rezultatele frumoase, la olimpiadele naţionale

Please enter banners and links.

În urma desfăşurării olimpiadelor naţionale la mai multe discipline, printre care chimie, economie, limba şi literatura română sau educaţie tehnologică, cinci elevi călărăşeni au obţinut rezultate frumoase. Astfel, la olimpiada naţională de chimie, Silvian George Baltac, elevul Liceului Teoretic Neagoe Basarab Olteniţa, clasa a XII-a, a obţinut premiul I, profesorii îndrumători al acestuia fiind Tudora Baltac şi Vasilica Căpraru. O elevă a Liceului Mihai Eminescu Călăraşi a obţinut menţiune la olimpiada pentru ştiinţe socio-umane, la materia economie. Ea se numeşte Alexandra Mihaela Dumitru, care este clasa a XII-a, iar profesorul care a pregătit-o pe aceasta este Constantin Mitră.

Elevi ai Şcolii Nr.5 s-au remarcat prin rezultate

Un număr de trei elevi ai Şcolii Nr.5 din Călăraşi s-au făcut remarcaţi prin punctajul obţinut în urma participării la faza naţională a olimpiadelor.
Astfel, Robert Mario Şerban, elev în clasa a VII-a, al Şcolii cu Clasele I-VIII Nicolae Titulescu Călăraşi a obţinut menţiune la etapa naţională a olimpiadei desfăşurată în domeniul educaţiei tehnologice, acesta fiind îndrumat de către profesorul său, Gheorghe Cocargeanu. Alexandra Ţuţu este elevă în clasa a VII-a şi a reprezentat Şcoala cu Clasele I-VIII Nicolae Titulescu Călăraşi , la olimpiada de limbă, comunicare şi literatura română, disciplina limba şi literatura română, în urma rezultatului fiind premiată cu menţiune, sub îndrumarea profesoarei, Daniela Iordache. Şi ultima, dar nu cea din urmă premiantă cu care judeţul Călăraşi se mândreşte este Bianca Lăţcan, tot elevă a Şcolii Nicolae Titulescu din Călăraşi, în clasa a V-a, care a participat la concursul naţional transcurricular de lectură şi interpretare „Ionel Teodoreanu”, la disciplina limba şi literatura română, sub îndrumarea profesoarei sale, care se numeşte Aurelia Tomoşoiu, iar în urma participării eleva a obţinut menţiune.
Aceştia sunt cei cinci elevi cu care judeţul Călăraşi se poate mândri datorită rezultatelor obţinute la olimpiadele naţionale. La etapa internaţională a olimpiadei de chimie va participa elevul olteniţen, Silvian George Baltac, care a obţinut la etapa naţională locul I.
 


There is no ads to display, Please add some