Primăria Călărași – ”Reabilitarea termică a Liceului Teoretic Mihai Eminescu Călărași”

Please enter banners and links.

Primăria Municipiului Călărași a semnat contractul de servicii de elaborare a documentației tehnico-economice și execuția de lucrări, în cadrul proiectului ”Reabilitarea termică a Liceului Teoretic Mihai Eminescu Călărași”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiţii 3.1, Operaţiunea B – Clădiri publice.

Contractul are o valoare de 3.255.206,77 lei fără TVA și are o durată de 62 de luni: 2 luni pentru proiectare, 24 luni pentru execuție lucrări și 36 luni garanția lucrărilor.

În cadrul proiectului, principala activitate constă în executarea lucrărilor de reabilitare termică a clădirii principale a Liceului Teoretic Mihai Eminescu, clădire ce are o suprafață construită desfășurată de 3260,74 mp. Îmbunătățirea eficienței termice a clădirii și trecerea acesteia de la un nivel scăzut de eficiență energetică la nivelul ‘nZEB’ se realizează prin trei măsuri de intervenție și anume:

-reabilitarea termică a anvelopei clădirii și instalațiilor din subsolul acesteia

-asigurarea  sălilor de lucru ”curate” și spațiilor îndelung aglomerate cu sisteme de  de ventilare cu aer proaspăt tratat prin recuperarea căldurii aerului viciat evacuate

-realizarea unei centrale termice geo-solare care să folosească minimum 75% energie regenerabilă


There is no ads to display, Please add some