PONTA: ANUL VIITOR NU VA CREȘTE NICIO TAXĂ ȘI NICIUN IMPOZIT

Please enter banners and links.

ponta_victorVictor Ponta a dat asigurări că, în cazul în care actuala coaliție va rămâne la guvernare până în 2016, nu va crește nicio taxă și niciun impozit pentru că tot ceea ce Guvernul a adoptat se încadrează în veniturile avute în acest an și care sunt previzionate anul viitor.

 “Deci vreau să spun foarte clar și să fac un apel la seriozitate deși, în ultimele zile, am văzut foarte multă ipocrizie și neseriozitate din partea celor trei candidați ai domnului Băsescu — Elena Udrea, Klaus Iohannis și Monica Macovei: anul viitor nu schimbăm nimic la niciun fel de taxă. Nu se schimbă cota unică, nu se schimbă TVA-ul decât în jos, dacă reușim și cred că reușim să reducem TVA la 9 % pentru fructe, legume, produse bio și carne, nu se schimbă nimic din ceea ce privește filozofia fiscală. Tot ceea ce am adoptat până acum este încadrat în veniturile pe care le avem în acest moment.


Dacă începem cu prostii și minciuni gen “tot TVA-ul îl ducem la 19 %, scădem cota unică la 10 %” — prostii și minciuni pe care le-am văzut la dl. Iohannis, pentru că dânsul nu cunoaște și nu știe—acelea ar fi 6,5 miliarde de euro pe care, sigur, nimeni nu le poate acoperi de undeva. Dar asta este dacă vine dânsul la guvernare, ceea ce cu siguranță nu se va întâmpla, pentru că nu îl voi numi prim-ministru, cum nu l-am numit nici vicepremier când și-a dorit acest lucru de curând, în februarie”
, a susținut Victor Ponta.
                                                                                                                                                Biroul de presă


There is no ads to display, Please add some

About The Author