Mihăiță Beștea se pregătește pentru primăria Oltenița

Please enter banners and links.

  • se va lupta cu actualul primar PNL, Costinel Milescu

Decebal Mihalache

Liderul PSD Oltenița și actual vicepreședinte de consiliu județean, Mihăiță Beștea, și-a anunțat candidatura pentru primăria Oltenița, localitate condusă de liberalul Costinel Milescu. Până la urmă este un demers normal al social-democratului, în condițiile în care echipa lui Vasile Iliuță are speranțe mari la alegerile de anul viitor. Nu ar fi putut să lase această sarcină destul de grea în mâna altui coleg. Până la urmă Beștea este liderul de la Oltenița și trebuie să recâștige primăria pe care a condus-o cândva pesedistul Petre Țone.  Mihăiță Beștea, întrebat despre legăturile sale cu PNL, în special cu primarul Milescu, a fost tranșant afirmând că au loc doar legături instituționale și că nici nu se pune problema unei alianțe PSD-PNL la Oltenița, în ciuda unor zvonuri. „În ultima perioadă, în spațiul public din Oltenița, au circulat zvonuri cu privire la o presupusă alianță între PNL și PSD, precum și o înțelegere între mine și primarul actual al municipiului Oltenița. Acest lucru m-a îngrijorat profund, deoarece transparența și încrederea în acțiunile noastre sunt fundamentale în procesul democratic.

Doresc să subliniez cu fermitate că aceste zvonuri sunt complet nefondate. Nu există nicio înțelegere sau alianță între PNL și PSD în ceea ce mă privește. Afirm în mod categoric că sunt un membru dedicat al Partidului Social Democrat (PSD) și că mă mândresc cu valorile și obiectivele acestui partid”, a declarat Mihăiță Beștea.  În plus, a subliniat că are deja susținerea partidului și a lui Vasile Iliuță pentru a candida la primăria Oltenița. Totuși, depronarea lui Costinel Milescu nu este o sarcină ușoară.  Acesta, pe când era primar, a pierdut bătălia cu pesedistul Petre Țone, după ce a adoptat o poziție relaxantă în campanie electorală, considerând că aceasta îi este favorabilă. Nu a fost așa. Apoi a revenit și a câștigat din nou mandatul de primar, pe care nu-l va ceda cu ușurință. Așa că Beștea va avea mult de muncă și va trebui să găsească o strategie foarte bună pentru a ocupa fotoliul de primar al Olteniței.

„Așadar, vă asigur pe toți cei care doriți o schimbare în bine în Oltenița că voi fi dedicat acestei cauze, astfel încât să putem modela un oraș în care ne mândrim să trăim”, a mai spus Beștea. Totuși…de la vorbă la faptă e cale lungă…multă inspirație…multă transpirație.

 


There is no ads to display, Please add some