Mihăiță Beștea candidează pentru primăria Oltenița

Please enter banners and links.

„Am intrat în această competiție electorală pentru funcția de primar, având în minte un singur obiectiv: să aduc îmbunătățiri reale vieții noastre în orașul pe care îl numim acasă. În acest proces, contez pe maturitatea și înțelepciunea voastră, pentru că suntem cu toții părți ale aceleiași comunități, dorindu-ne același lucru – un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri.

Vă rog să fim exemple de civism și respect reciproc pe întreaga perioadă electorală! Să ne axăm pe proiecte concrete și soluții la problemele reale pe care le întâmpinăm, să lăsăm deoparte atacurile personale și să ne concentrăm pe binele comun. Avem nevoie de o dezbatere civilizată, în care ideile și proiectele sunt cele care contează, nu insinuările sau jignirile.

Sunt aici pentru a vă asculta, pentru a înțelege nevoile și dorințele voastre, și pentru a transforma aceste informații în acțiuni concrete. Vă invit să veniți cu idei, cu sugestii, cu critică constructivă – pentru că numai împreună putem face diferența!

Am încredere în puterea noastră de a schimba în bine comunitatea în care trăim și am speranța că vom acționa cu înțelepciune și responsabilitate!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, Mihăiță Beștea, candidat la Primăria Municipiului Oltenița.


There is no ads to display, Please add some

About The Author