Magnific! Dunărea a umilit Unirea Slobozia!

Please enter banners and links.

Amical / Unirea Slobozia (Liga 2) – Dunărea Călărași (Liga 3) 2 – 6

Elevii lui Ion Răuță s-au întrecut pe sine în această după-amiază și au învins Unirea Slobozia, scor 6 – 2 într-un meci de pregătire.

Dunărea Călărași a reușit un rezultat istoric astăzi în fața celor de la Unirea Slobozia. Călărășenii n-au mai arătat un asemenea fotbal de foarte multă vreme iar cel mai urât lucru este faptul că a fost doar un simplu meci de pregătire. Chiar și așa, Dunărea a reușit un rezultat mare în fața unei echipe care activează în Liga a 2-a. Unirea Slobozia a arătat ca o echipă apatică și fără idei de joc. Elevii lui Mihalcea s-au făcut de râs înaintea meciurilor oficiale din Liga secundă.

Trupa lui Ion Răuță a deschis scorul prin Matei, la 4 minute de la startul partidei.

De partea cealaltă, Bolat nu a fost de acord cu avantajul călărășenilor șia egalat în minutul 7. Până la pauză, Dunărea a arătat ca o echipă foarte bine pusă la punct de tehnicianul Răuță și a mai punctat prin Bumbac și Stanciu.

În partea secundă călărășenii au dominat partida, la fel ca și în prima parte a meciului. Relațiile de joc foarte bune dintre jucători au dus la majorarea scorului. Bumbac, Andrei Valentin și Popescu, ultimul cu o execuție de la 55 de metri, au reușit să mărească avantajul. 6-2 a fost scorul final, un rezultat foarte apreciat de staff-ul echipei prezent la partida de la Slobozia. Viorel Ivanciu, Costică Ștefan, președintele Dunării, Marian Dinulescu și Dorinel Dincă, șeful AJF Călărași, au savurat o victorie foarte frumoasă în această după-amiază. Cu un moral foarte bun, Dunărea întâlnește marți, 26 august în Cupa României, etapa a 4-a,Viitorul Axintele.


There is no ads to display, Please add some