Liga a 3-a – Lotul Dunării s-a reunit

Please enter banners and links.

Tehnicianul Virgil Bogatu a sunat adunarea după vacanţa de iarnă la clubul de pemalul Borcei.

Vacanţa a luat sfârşit la Dunărea. De vină este antrenorul echipei Dunărea Călăraşi, Virgil Bogatu. Tehnicianul a chemat întreg lotul de jucători la pregătirea specifică de iarnă înainte de începerea returului Ligii a 3-a. Pentru perioada următoare, tehnicianul Dunării spune că are un plan bine stabilit creionat cu ajutorul preparatorului fizic, Petrică Puran şi antrenorul secund, Mirel Condei. Jucătorii Dunării nu vor beneficia de vreun cantonament montan, urmând ca pregătirile să sedesfăşoare pe meleagurile călărăşene. În privinţa eventualelor achiziţii la Dunărea dau probe în acest moment 4 jucători însă deocamdată ei trebuie să confirme dacă vor săjoace sub culorile clubului călărăşean. „Sunt mai multe etape pe care trebuie să le parcurgem. Prima este aceea de acomodare a organismului la efort după o pauză de aproximativ 2 luni de zile. Vom face multe alergări de anduranţă în incinta stadionului Municipal. După această primă etapă va urma alta de acumulări cu distanţe bine definite de alergări contra-cronometru„, a spus Bogatu.

„Au fost nişte greşeli individuale dar şi colective„

Reunirea lotului Dunărea s-a făcut la începutul acestei săptămâni. Tot atunci la sediul clubului Dunărea a avut loc şi o şedinţă la care au participat jucătorii, staff-ul ethnic şi conducătorii echipei. Virgil Bogatu, tehnicianul călărăşean şi-a adus aminte de greşelile pe care echipa sa le-a făcut în turul acestui sezon şi speră că acestea să nu se mai repete. „La reunire au fost toţi jucătorii mai puţin, Victor Petre. Am înţeles că el nu mai vrea să joace la Dunărea şi a ales să ne părăsească. Am avut o primă discuţie cu jucătorii la reunirea lotului şi le-am transmis că eu am „girat„ împreună cu tot lotul de jucători că vom face un campionat bun, să ducem echipa cât mai sus în clasament. În turul campionatului au fost nişte jocuri pe care noi le-am pierdut, dar am pierdut din cauza noastră. Și asta pentru că nu am fost concentraţi pe toată durata jocului. Au fost nişte greşeli individuale dar şi colective. Eu cred că după această pregătire de iarnă pe care o vom face ca la carte, jucătorii vor arăta altfel în retur. Băieţii vor avea o altă atitudine, în sensul bun al cuvântului„, a mai spus Bogatu.

„La futsal stăm ceva mai bine„

Despre rivalele din serie, Bogatu a mai declarant faptul că Axintele, liderul clasamentului şi Buzăul au prima şansă în lupta pentru promovarea în eşalonul superior. „Noi vrem să câştigăm toate meciurile. Principale favorite la câştigarea seriei rămân Axintele şi Buzăul. Poate şi Metaloglobus Bucureşti, dar cu slabe speranţe. Eu cred că la finalul acestui campionat vom fi mulţumiţi de ceea ce vom arăta noi pe teren„, afirma Bogatu.
Dacă la fotbal, tehnicianul are mari speranţe pentru viitor, la futsal antrenorul Bogatu a reuşit să ducă echipa peun loc ce îi permite promovarea. La futsal în Liga a 2-a, Dunărea are şanse mari să ajungă în prima Ligă. Echipa călărăşeană va începe returul acestei competiţii pe 16 ianuarie cu turneul de la Piatra Neamţ. „La futsal, e o altă poveste. Acolo stăm ceva mai bine, cu şanse mari la promovare. În lotul de futsal sunt câţiva băieţi cu mare character şi devotement. Angelescu, Cinaru, Viorel şi alţi jucători din cadrul clubului Dunărea au format o echipă care se luptă pentru promovarea în Liga I la Futsal. Să nu credeţi că este aşa uşor. Avem în campionatul Ligii a II-a, ecipa care practică acest sport de ani de zile, Odorhei, Tg. Mureş, Piatra Neamţ, sunt formaţii care participă de mulţi ani la Futsal în vreme ce noi avem câteva luni de când ne-am înfiinţat„, a încheiat Bogatu.
 


There is no ads to display, Please add some