Liberalii au pierdut ruşinos când erau pe val

Please enter banners and links.

DSC_0012Dinulescu: “avem un rezultat excelent pe municipiul Călăraşi”

Filipescu despre primari :” au jucat la două capete şi nu au dat dovadă de moralitate şi verticalitate”

SURSE: TRĂDARE

Chiar dacă au pierdut la două procente şi în al doilea tur de scrutin în municipiul reşedinţă de judeţ, liberalii consideră nu numai că au obţinut un rezultat bun, ci chiar unul “excelent”. Afirmaţia îi aparţine lui Marian Dinulescu, ce s-a ocupat cu organizarea alegerilor pe colegiul 1. În primul tur rezultatul a fost dezastruos pentru Filipescu&Dinulescu&Co, diferenţa de aproape 17 procente spunând totul. Nici în turul doi liberalii nu au reuşit să câştige, chiar dacă Iohannis s-a bucurat de un vot natural extraordinar. Dinulescu a făcut analiza pe secţiile de votare, rezultându-i că pesediştii au câştigat în cartierele de rromi şi pensionari,  în timp ce în rest ori au câştigat la scor mic, ori au fost depăşiţi la diferenţă mică. În primul caz votul este explicabil, persoanele dependente de ajutoarele de la stat şi unii pensionari sunt votanţi tradiţionali ai PSD. Dacă în restul ţării Klaus Iohannis a beneficiat de un vot natural fără precedent, la Călăraşi acesta a lipsit cu desăvârşire, dacă e să ne luăm după analiza lui Dinulescu. Pentru el bătălia s-a dat între organizarea în ziua votului de către PSD şi organizarea PNL, în speţă, PSD a cărat mai mult decât a cărat PNL, ca să-l parafrazăm pe V.V. Ponta. Chiar dacă este un oraş sărac, Călăraşiul are, cu siguranţă, oameni informaţi, la fel ca în celelalte mari oraşe. Să se fi oprit valul de simpatie la marginea judeţului şi a oraşului unde altădată liberalii făceau legea? Greu de crezut. Din ce în ce mai mult se vorbeşte de trădare, mai ales că rezultatele din turul doi de scrutin confirmă aceste temeri.

P.S. 1. Dacă nu era vorba de Stelian Negrea, de la stiripesurse. ro, un ziarist respectat şi informat, nici nu băgam în seamă acest articol.

SURSE – TRĂDARE pentru Klaus Iohannis: 4 grei PNL au jucat în tabăra PSD

03/11/2014

Vestea a picat în creierii nopții: diferența dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis s-a dus la 10 procente. În laboratorul PDL din Modrogan 22, unde se numărau voturile, au venit și primele vești: 4 grei liberali au trădat și au jucat cu PSD.

În acel moment totul a devenit mult mai limpede și s-a explicat de ce nu s-a obținut scorul anticipat. Cei de la ACL pronosticau un scor de 38-32, pentru Victor Ponta. Surse din conducerea ACL ne-au explicat că diferența a venit pe trădare, pentru că două procente au plecat de la ACL către PSD și așa s-a ajuns la un ecart de 10%.

  1. Primul nume de pe lista trădătorilor este baronul PNL de Hunedoara, Mircea Moloț. Se pare că acesta a avut o poliță de plătit lui Klaus Iohannis. Într-o ședință, înainte de campania electorală, Klaus Iohannis i-a spus în față lui Moloț că trebuie să părăsească partidul pentru că are probleme penale și ACL nu-l poate apăra.
  2. Al doilea nume pe lista trădătorilor este Răducu Filipescu șeful filialei Călărași. Acesta a trădat din același motiv ca și Mircea Moloț: Iohannis i-a spus că trebuie să părăsească partidul. De menționat: la Călărași PNL obținuse cel mai bun scor din țară la europarlamentare și a bătut PSD-ul.
  3. Al treilea nume pe lista trădătorilor a fost identificat Vasile Mustățea, președintele liberal al CJ Giurgiu. Părăsit de primari și cu majoritatea pierdută în CJ Giurgiu, se pare că Mustățea a făcut jocurile PSD pe plan local, pentru că a luat doar 15%.
  4. O nouă trădare pentru Klaus Iohannis a venit de la Botoșani, de la președintele CJ Botoșani, Florin Țurcanu. Motivul pentru care acesta a trădat nu este cunoscut de liderii ACL, dar călătoria continuă.

P.S. Klaus Iohannis și Vasile Blaga sunt la curent cu această trădare și, cel mai probabil, măsurile vor fi luate în consecință.

Răspuns Iohannis- 03.11. 2014 :” Vom analiza când avem întâlnirile regionale. Nu am suspiciuni, dar cred că ici, colo trebuie îmbunătăţit rezultatul. Nu poate fi vorba de schimbare de şefi de filiale între cele două tururi. Nu putem să acuzăm pe cineva că nu a făcut tot ce a putut”

P.S.2.  11.11.2014- Iohannis,  în vizită la Vâlcelele, Călăraşi, nici nu l-a băgat în seamă pe Răducu Filipescu.


There is no ads to display, Please add some