LANSARE MAGAZIN DE CULTURĂ ȘTIINȚIFICĂ

Please enter banners and links.

Biblioteca Județeană Călărași vă invită la un eveniment cultural de excepție, lansarea primului număr al revistei – magazin de cultură științifică și tehnică Danubius Park.

          Publicația este o încununare a Concursului de Știinţă şi Tehnică pentru elevi “Florin Vasilescu”, primul concurs de proiecte interdisciplinare al liceenilor din ţara noastră, iniţiat în 1998 de către Inspectoratul Şcolar al Judeţului Călăraşi, în colaborare cu Fundaţia “Grupul de Iniţiativă pentru Învăţământul Fizicii (G.I.Î.F.)” şi Societatea Română de Fizică (S.R.F.)” , concurs găzduit anul acesta de Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” Călărași.

         ”Dorim ca această revistă-magazin să fie steagul pe care să-l ridicăm ca imbold pentru realizarea la Călărași a așa numitului Centru de Educație MaST, care va fi al doilea pas înspre Parcul de Știință și Tehnologie Danubius Park”, declara domnul Prof. Dr. Nicolae Micescu.

           Vă așteptăm, începând cu ora 10.00, în data de 27 iulie 2023, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu ” Călărași, pentru a vă face cunoscute preocupările și realizările actuale  în dezvoltarea de noi tehnologii, în județul Călărași.

                                            

 

 

  


There is no ads to display, Please add some

About The Author