Invitație vernisaj: PREZENȚE

Please enter banners and links.

Luni, 15.05.2023, ora 15:00, în spațiul expozițional al Bibliotecii Județene  “Alexandru Odobescu” Călărași va avea loc vernisajul expoziției personale ”PREZENȚE”.

După numeroase expoziții colective, în țară și în afara ei, participări la concursuri, saloane, bienale, Marius Frățilă va fi prezent la Călărași, la vernisajul expoziției personale PREZENȚE, coordonată de criticul de artă Ana Amelia Dincă și găzduită de Biblioteca Județeană Călărași.

Membru al UAP București, secția Pictură, absolvent al Universității de Arte din București, Marius Frățilă ”este unul dintre artiștii cei mai implicați în descoperirea sinelui și în reprezentarea lui vizuală, în tehnici și expresii plastice diferite, diversificând modalitățile de exprimare, nu numai printr-o cromatică antitetică între alb-negru și tonalități vivante, care implică energii armonice ale tonalităților, vorbind despre propria devenire, ci și prin modalitatea de structurare a expoziției, care așază în același spațiu instalația compozițiilor parietale și lucrărilor așezate pe pardoseală”. (Ana Amelia Dincă)

Lucrările vor rămâne pe simezele bibliotecii până la sfârșitul lunii mai.

Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, jurnaliști și toți cei interesați, în limita locurilor disponibile .


There is no ads to display, Please add some

About The Author