Filipescu nu poate susţine sportul călărăşean. De vină este Spitalul Călăraşi!

Please enter banners and links.

mare_resizeConsiliul Judeţean Călăraşi va aloca anul acesta 6 miliarde de lei vechi pentru AFC Dunărea 2005 Călăraşi şi 8,5 miliarde pentru AHC Dunărea Călăraşi.

 

În acest context, preşedintele CJ Răducu Filipescu şi-a exprimat punctul de vedere astăzi în cadrul unei conferinţe de presă. Domnia sa spune că va renunţa la una dintre performanţe, cel mai probabil, promovarea echipei Dunărea Călăraşi, formaţie care şi-a propus promovarea dar şi care va avea nevoie de o sumă mult mai mare pentru accederea în Liga a 2-a.

Filipescu: "O să ne mănânce bani de ne mănâncă râmele"

Se pare că lipsa sumelor ce ar trebui să susţină sportul de performanţă din Călăraşi a început să-i provoace coşmaruri preşedintelui CJ, Răducu Filipescu. Altfel, nu ar fi aşa de speriat şi, mai mult decât atât, nu s-ar plânge public de faptul că ascensiunea echipei Dunărea Călăraşi, a handbaliştilor, dar şi a celor de la futsal îl fac să i se ridice părul pe el! De asemenea, preşedintele nu uită să menţioneze că prin zonă nici sponsori nu mai sunt care să sprijine sportul călărăşean.

 

"Faptul că băieţii ăştia care fac performanţă mie mi se ridică părul pe mine. Ăştia (nr. Dunărea Călăraşi), sunt la un pas de a intra în Divizia B şi o să ne mănânce bani de ne mănâncă râmele. Avem echipă de handbal în Liga Naţională care stau în primele 6 şi care consumă, avem echipă de futsal care stă în primele 6 şi care consumă… acum eu mă gândesc de unde o să scoatem noi bani să ţinem echipa divizionară B, Dunărea Călăraşi? De unde? Toată lumea zice "o să sponsorizăm", de unde? Nu sponsorizează cu nimic.

 

Preşedintele CJ dă vina pe cheltuielile din spitalul judeţean

 

Având în vedere situaţia prezentată, preşedintele CJ Călăraşi nu ezită să pună accentul pe "i" şi să spună clar că e momentul în care se poate renunţa chiar la a mai susţine echipa ce ar putea ajunge în Divizia "B".

"Vom renunţa de comun acord la ceva. Nu ştiu. Cum renunţă alţii. Nu mai vreau în Divizia B că nu pot să stau şi vinde locul. Că dacă nu avem spitalul să mănânce atâţia bani am fi putut să susţinem şi sportul acesta de performanţă. Am zis şi eu la un moment dat dacă mai mergem în B să facem nişte calcule să vedem dacă avem bani. Dacă renunţăm la Divizia B o să mă omorâţi în ziare. Dacă intră în B şi mai dai 10 miliarde în plus o să spuneţi că le dau prea mulţi bani".


There is no ads to display, Please add some