Evaziune fiscală cu legume şi fructe

Please enter banners and links.

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor Călăraşi au început urmărirea penală împotriva administratorului unei societăţi comerciale din comuna Tămădău Mare, judeţul Călăraşi, pentru evaziune fiscală
Fiind în continuarea cercetărilor efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală poliţiştii de investigarea fraudelor au început urmărirea penală împotriva administratorului N. E., de 45 de ani, din Bucureşti, măsură confirmată de procurori.
Administratorul societăţii comerciale, având cu obiect de activitate comercializarea fructelor şi legumelor, este cercetat penal pentru că, în cursul anului 2009, a omis înregistrarea în evidenţele contabile sau a evidenţiat în mod fictiv cantitatea de 50 de tone de fructe, sustrăgându-se de la plata impozitelor şi taxelor către bugetul statului.
Prejudiciul constatat este de 259427 lei.
Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute şi sancţionate de Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.


There is no ads to display, Please add some