Dunărea – Farul 1-1 Pustai :”Am văzut doar penalty-ul care s-a dat. Dar pot eu influența cu ceva?”

Please enter banners and links.

Golurile au fost marcate de Antonio Cruceru (min. 45, din penalty) și Saifeddine Alami (minutul 54), dar lovitura de pedeapsă primită de constănțeni a fost contestată de gazde.

Cu toate acestea, deși reluările păreau să dea dreptate jucătorilor Dunării Călărași, antrenorul Cristian Pustai nu a vrut să comenteze prea mult modul în care arbitrul central Vlad Baban, din Iași, a arătat punctul cu var, dar a fost pe alocuri ironic. ”Profesorul” s-a referit, apoi, strict la modul în care s-au exprimat cele două echipe.

Un meci echilibrat, cu două echipe care își doresc să prindă play-off-ul. Ca început de campionat, pentru că practic asta este după această pauză de două luni, s-a văzut o lipsă de jocuri pentru ambele echipe. Ceea ce s-a cam obserat în calitatea jocului. A fost, într-adevăr, un joc de luptă, dar cu prea puține realizări.

Nu comentez arbitrajul. Am văzut fazele, dar n-am văzut reluările, nu am ce să comentez. Am văzut doar penalty-ul care s-a dat. Dar pot eu influența cu ceva? Merge omul ăsta la biserică și lasă jumătate din barem dacă greșește? Mai bine tac, că tot niște cavaleri mă vor arbitra și meciul următor. Atunci prefer, așa cum o fac de ani de zile, să nu comentez.

Și ei trebuie să arbitreze. Dacă nu arbitrează acum în Liga 2, când? Dar să fie mai atenți. Nu poți să strici un meci în minutul 44. Mai era un minut până la pauză. E ceva ce nici nu ești sigur. Era și departe de fază, dar să vorbim de altceva.

S-a văzut la noi o lipsă a jocurilor de verificare, pentru că nu am mai avut posesie, nu am mai avut progresie. Am intrat într-un joc hazardat. Apăsați de rezultat, am încercat să aruncăm mingi și să venim cu devieri la un joc la care Bud excelează cu Kanda, pentru repriza a doua. Am avut și în prima repriză câteva ocazii, dar până la urmă a fost un joc echilibrat. Echilibrat puțin și de acel domn”, a punctat Cristian Pustai.

 


There is no ads to display, Please add some

About The Author