Dunărea Călărași crede în promovarea în liga a -II-a

Please enter banners and links.

  • Vasile Iliuță : „Nu mai mergem doar pe mâna fotbaliștilor călărășeni, că ne înjura toată lumea”

Decebal Mihalache

Echipa de fotbal Dunărea Călărași se gândește deja la promovare în liga a-II-a, fapt confirmat și de președintele consiliului județean, Vasile Iliuță, finanțatorul clubului, care spune că prin reorganizare lucrurile stau mult mai bine. Aceasta a mai spus că în liga superioară cheltuielile sunt mai mari, dar că poate face față acestora. Iliuță a prezentat și echipa tehnică, formată din directorul sportiv, Remus Mamoc, și antrenorii Adrian Ropotan și Marius Alexe, spunând că are încredere în ei pentru o promovare. Directorul sportiv a întărit ideea promovării echipei, spunând că putem ajunge în play-off, de unde putem ataca promovarea. El a mai spus că va mai achiziționa și doi, trei jucători, dar și că se va mai despărți de câțiva care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, dar a mai subliniat că trebuie încurajați juniorii, fără de care un club cu pretenții nu poate face față. Despre salarizare spune că este mulțumit, fiind acordată la timp, dar mai trebuie umblat la sistemul de premiere.

Antrenorul Adrian Ropotan a declarat că este la început de drum cu antrenoratul unei echipe de liga a-III-a, dar că tinerețea și munca pot aduce Dunărea Călărași acolo unde a fost odată. Este încrezător că Dunărea va promova și a subliniat faptul că academia de fotbal trebuie susținută neapărat.

Marius Alexe a spus că, venind de la un fotbal jucat la nivel înalt, dorește să facă performanță și la Dunărea Călărași, primul obiectiv fiind promovarea. Spune că jucătorii pe care i-a găsit sunt buni, implicați, având dorință de joc și de victorie.

La final Vasile Iliuță a declarat că s-a renunțat la ideea unei echipe numai cu fotbaliști călărășeni, pentru că nu exista competitivitate, iar conducerea consiliului județean, fotbaliștii, antrenorii erau înjurați pentru performanțele slabe. Așa că s-a ajuns la ideea de a menține ce este mai bun din Călărași și a aduce jucători valoroși din altă parte.

Până la urmă rezultate vorbesc, pentru promovarea în liga a-II-a, și dacă nu o fi în acest sezon, musai în următorul.

 


There is no ads to display, Please add some