Dunărea Călăraşi – Amicale nedisputate din pricina zăpezii

Please enter banners and links.

Oficialii Dunării au încropit un program al partidelor de verificare însă totul depinde de condiţiile meteo.

 

Sâmbătă, pe fostul teren de zgură acoperit acum de zăpadă din cadrul Complexului Tineretului s-a desfăşurat partida de verificare dintre Dunărea şi liderul Seriei C din Liga a IV-a, Înainte Modelu. Echipa pregătită de Vali Petrescu şi Dan Andronache s-a impus cu 2-1 prin golurile reuşite de Matei şi M. Ştefan.

Pentru această săptămână, „galben-albaştrii” sperau să mai dispute câteva partide de verificare, însă două jocuri „au căzut” din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Este vorba de partidele cu Venus Independenţa (acasă) şi Viitorul Chirnogi (deplasare) care ar fi trebuit să se desfăşoare marţi, respectiv miercuri. Altfel, dacă vremea va fi bună, sâmbătă, 18 februarie s-ar putea desfăşura „duelul” Dunărea-Viitorul Chirnogi.

Pe agenda antrenorului Vali Petrescu mai figurează şi amicalul cu Gloria, de la Buzău, din data de 22 februarie. „Intenţionăm să jucăm şi cu Farul Constanţa, pe 25 februarie. Dacă se va întrerupe campionatul, e posibil să întâlnim pe Farul şi la Călăraşia declarat Petrescu.


There is no ads to display, Please add some