Dunărea Călărași a cîștigat la Afumați!

Please enter banners and links.

Dunărea Călărași câștigă cel de-al doilea meci consecutiv și este neînvinsă în acest mini-retur de campionat. Trupa lui Mihalcea a învins la Afumați în etapa a 26-a a Ligii a 2-a, prin golurile marcate de Cristea și Pușcaș, achiziții făcute în iarnă de conducerea echipei! În urma acestui rezultat, Dunărea urcă pe 9 în clasament cu 31 de puncte!

Prestația elevilor lui Mihalcea din meciurile acestui mini-retur a fost una destul de convingătoare. Rezultatele nu au întârziat să apară. După victoria cu Brașov (3-2), Dunărea reușește să se impună de această dată în deplasare la Afumați, 2 – 1. Evoluția jucătorilor este una excelentă iar achizițiile aduse în iarnă au întărit echipa de pe malul Borcei ca drept dovadă că au și marcat la partidele de până acum. Etapa următoare Dunărea joacă acasă pe 3 aprilie de la ora 17:00 în direct pe Digisport 1 cu Sepsi Sf. Gheorghe.

 

Au evoluat echipele:

CS Afumaţi: Muţiu – Al. Gheorghe, Botea, Rz. Patriche (cpt.), Robicek, D. Burlacu, V. Olariu, Petculescu, Vlada, Rz. Avram, Vl. Tudorache.

Rezerve: Mişa – Verdeş, Alin Zaharia, Ad. Popa, Şt. Vasile, Al. Mitu, Val. Costache.

Antrenor: Vasile Neagu.

Dunărea Călărași: C. Lungu (cpt.) – Ţenea, Sil. Matei, Şandru, Mardare, Preoteasa, C. Cristea, Kanda, Danciu, Cr. Puşcaş, Al. Avram.

Rezerve: Gab. Popa – Ibrian, Ciocâlteu, Ţîră, Cincă, Licu, D. Mihai.

Antrenor: Adrian Mihalcea.

Arbitru: Marius Chiţu (Târgovişte); Asistenţi: Gabriel Ion Cătană (Târgovişte) şi Răzvan Mihai Dobre (Şotânga).

Cătălin NIȚU – Media Officer  – AFC Dunărea 2005 Călărași


There is no ads to display, Please add some

About The Author